SKJØNNHET PÅ BUDSJETT (OBS! KUN PRODUKTER UNDER HUNDRELAPPEN!)

Det trenger ikke å koste skjorta å kjøpe skjønnhet. Joda, det finnes kremer for TUSENVIS av kroner, men det finnes også kremer for en halv hundrelapp som er kanonbra! Om du tenker utgift etter inntekt kan du nå uante høyder - uten spesielt stort kvalitetstap. Her skal du få noen tips på herlige budsjettvennlige produkter!

20 des, 2018

Rengjøring som ikke koster skjorta

 

En god rengjøring må 1) fjerne sminke, 2) rengjøre huden for smuss. Disse to stegene bør gjerne skje samtidig. En rengjøring skal heller ikke tørke ut huden og gjerne være ganske mild. Dette trenger ikke å koste skjorta. Her har jeg valgt ut noen herligheter som gjør jobben!

 

 

Bra og billig ansiktspleie

 

Når du har rengjort ansiktet bør du tilføre fukt da du med vask også fjerner nødvendig beskyttelse og fett fra huden. En ansiktskrem har også to oppgaver 1) tilføre fukt og fett, og 2) holde fukten på plass i huden. Hud som mangler fukt og fett blir stram, sprukken og kan begynne å flasse. Fuktighetsrik hud er myk, smidig og føyelig. Men det trenger ikke å koste hele lønna å holde ansiktshuden på plass i ansiktet. Her kommer noen budsjettvennlige perler!Ekstra gøy hudpleie

 

Iblant vil en jo gjøre hudpleie morsommere. Det er jo så uendelig mye forskjellig innen hudpleie, så det kan bli vanskelig å velge. Toners, serum, essenser, oljer, masker, peelinger, ja, SÅ mye forskjellig. Her kommer et herlig utvalg av slikt du kan finne i Lykos svært brede sortiment.

 

 

Bra budget beauty

 

Etter all rengjøring og ansiktspleie er det jo fint å vise sitt best face forward. Og det trenger ikke å være det dyreste ansiktet du har. Mitt favorittordtak (og det jeg lever mitt liv etter) er: Fake it ‘til you make it. Det er vel ingen som spør deg hva din foundation koster eller om du har den dyreste mascaraen? Eller? Nei nemlig. Så spar litt penger og bli dødspen likevel!

 Lakket og klart

 

Hender og negler kan bli fantastisk fine uten å koste en formue. Og når du er ferdigfilt og ferdigmalt så VET du jo at det føles så UTROLIG bra! Lakkene nå for tiden er veldig bra, slitesterke og brukervennlige. Forbereder du skikkelig med peeling, fil og underlakk kan du få en tilnærmet proff manikyr for en liten slant. Her har jeg valgt ut noen favoritter!

 

 

Hår som holder

Hårpleie og styling er jo kjempefint å kunne variere. Håret er jo ikke like sensitivt som huden, men du får likevel umiddelbar feedback om noe fungerer eller ikke. Pluss at det er morsomt å variere frisyre og da kan du trenge litt ulike produkter. Her har jeg valgt ut noen herlige hårfavoritter til en skikkelig fin pris.

 

 

Av: skönhetsredaktör krizz norman
20 des, 2018

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019