Skremmende herlig inspo for Halloween

Halloween har raskt seilet opp som en favoritthøytid! Kanskje fordi vi for én gangs skyld får forvandle oss til vårt ekte selv? Haha! Eller så er det bare utrolig gøy å være kreativ og gå bananas med crazy sminke og spindelvev. Lyko Magazine har samlet en haug med herlig inspo for Halloween, selvfølgelig finner du alle produktene bare et enkelt tastetrykk unna! Gooo spooky!!

15 okt, 2019
11 liker

Visste du at Samhainofobi er ekstrem frykt for halloween? Trenden er ganske ny i Norge, men kom fra Irland til USA allerede på midten av 1800-tallet. Ordet Halloween kommer fra engelske All Hallows Eve - det vil si «alle helliges kveld», og på norsk bruker vi enten halloween eller allehelgensaften som begrep. Halloween feires 31 oktober og startet med å drive med narrestreker og lure sine venner og naboer med små harmløse spøker som skulle etterligne pek som “småfolket” kunne utsette deg for, f. eks. flytte på møbler, skremme eller lure. Med årene ble det også vanlig å kle seg ut for å imitere “den andre siden”. Og der er vi i dag!


Så for deg som vil skremme litt ekstra eller som bare vil få litt herlig inspirasjon kommer her et bildedryss med herlig inspo for halloween! PS! NYX her helt nye SELVLYSENDE (under UV-lys) lipglosser i ulike farger! Må testes ut! Bli kulest på halloweenfesten med disse!Mer inspo for halloween 2019!AV: SKÖNHETSREDAKTÖR KRIZZ Lowélion 

15 okt, 2019

Gi din mening om artikkelen

11 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter