STOR TEST AV K-BEAUTY SHEET MASKS

Sheet Masks har jo virkelig invadert hudpleiemarkedet og det er ikke noe å lure på, de er jo KJEMPEBRA! Ofte er det rundt 15-25 ml serum i én eneste maske, sammenlign det med en “vanlig” serumflaske du har i hudpleierutinen din. Oftest er den 30 ml. Så du får ENORMT mye serum og godheter på én gang med en sheet mask. Og det er SÅÅÅÅ mange å velge mellom! Lykos redaktør har tatt et lite dykk i den store arkmaskedammen med morsom skjønnhet fra Korea og her får du høre hva hun synes og mener om disse!

07 des, 2018

 

Leaders What Happened Last Night Daily Wonders After-Party Mask

Her har vi en sheet mask med ekstreeeemt mye serum! Det er en bra form på masken for ansiktet, men den har et veldig lite munnhull. Neida, du skal jo ikke prate når du masker (helst) og det er bra at masken kommer nært munnen, men det er ikke så behagelig. Jeg bruker resten av serumet for å smøre inn hender, dekolletasje, hals og armer (ja, MYE serum). Dagen etter ser resultatet bra ut og jeg får faktisk et kompliment for huden min!

 

MasqueBar Rose Gold Foil Peel-Off mask

Jeg trodde virkelig at dette var en sheet mask (fikk en flat pakke og ikke en tube) så jeg ble virkelig overrasket da jeg åpnet pakken. Masken er skikkelig klissete og det er ikke så mye i posen så det er vanskelig å få den jevn. Veldig fin farge men den lukter svakt kjemisk. Skal virke i 15 min. Den fikk virke i ca. 45 min. Litt fordi jeg glemte den og litt fordi det tok tid før den tørket. Da den var så tynn på ansiktet var det vanskelig å pille opp et hjørne for å dra den av, men når det endelig gikk så holdt masken overraskende bra! Litt smårester på huden som jeg fikk skylle bort. Huden ble ikke så fuktighetsrik men en OPPSIKTSVEKKENDE GLØD! Perfekt “askepottmaske”!

 

Leaders Coconut Bio Mask With Broccoli

Jeg spiser ikke så mye brokkoli som jeg burde (hvem GJØR egentlig det?) så jeg tenkte å gi noe tilbake til huden ihvertfall. Masken består av to beskyttelsesplastdingser som skal tas av, den ene før påføring og den andre etter. Masken ligger i midten og er veldig geléaktig. Masken har også en laaaang neseflipp og et bittelite munnhull. Ellers sitter den ganske bra. Det er SÅÅÅÅ mye serum i pakken! Det er nok til ansiktet pluss påfyll, hals, utringning og hender. Den holder sikkert til enda flere kroppsdeler men jeg orker ikke å smøre mer.

 

Pumpkin Sleeping Pack

Høy karakter på dette produktet på Lyko Social! Lukter HEEELT NYDELIG! Dette er en nattmaske som også inneholder enzymer for en lettere peeling. Når jeg legger den på huden forsvinner den ganske raskt og den føles utrolig lett og ikke en smule klebrig. Så jeg tenker at den ikke vil gjøre noe som helst nytte… men jo! Dagen etter er huden porefri, fluffy og svært behagelig! Følelsen holder dessverre ikke hele dagen, men nesten!

 

Pretty animals masque bar

Ansiktsgjenkjenningen på mobilen kjenner meg ikke igjen. Ei heller min sønn på 21 måneder. Jeg prøver å leke “tiger i jungelen” (i stuen), men han ser bare skeptisk på meg. Masken er liten, smidig og sitter godt. Passelig mengde serum. Her er selve greien trykket på masken. Den kommer i mange ulike varianter, men reven (jaha, det var ikke en tiger?) skal virke opplysende og inneholder kaffeekstrakt, lakrisrot og c-vitamin. Jeg har den ikke på hele den 20 minutters lange virketiden da min sønn begynner å tvile på om det virkelig er mamma under der, men masken er veldig tørr når jeg tar den av så det virker som serumet har forsvunnet ihvertfall. Resultatet er bra, men ikke overveldende. Det blir mer en morsom greie med masken i dette tilfellet.

 By Bom Ultra Night Leaf Mask

Dette er en totrinnsrakett som har fått fantastiske reviews online. Det ser først ut som en “vanlig” sheet mask, men har to inndelinger. I den ene er det to søte blomster som er dynket i serum. Disse fungerer som lokale sheet masks og jeg flytter rundt på dem i ansiktet i de 10 minuttene de skal ligge på. Kinn, panne, hake, nese. Har du et ekstra tørt problemområde kan det være bra å ha dem der hele tiden. Trinn to er en nattmaske og da den pakken jeg hadde var på koreansk trodde jeg at jeg måtte sove med en sheet mask. Nei nei. Det er en utrolig tykk og gul krem som er selve nattmasken. Hele 6 ml får du av denne kremen så det holder til halve overkroppen også. Dagen etter er huden virkelig fuktighetsrik og utrolig plumpet. Jeg sjekker flere ganger i speilet for å se at det virkelig er MINE kinn i speilbildet! Men jeg synes ikke at resultatet holder utover dagen. På ettermiddagen foran dataen føles ansiktet like tørt som vanlig. Men skal du gjøre noe viktig på morgenen så legg denne darlingen over natten!

 

Av: krizz norman
07 des, 2018

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.