SUPERLUKSUS TIL HUS OG HJEM, OG DEG!

Titt og ofte lurer Lyko inn herlige luksusprodukter til huset, baderommet - og til deg selvfølgelig! Wohoo! (det er jo liksom det vi gjør her) Lyko består absolutt ikke BARE av fantastisk hudpleie eller suverene hårprodukter, men vi har også produkter som er bra for sjelen. Ja, som duftlys eller en skikkelig herlig badebombe - selvpleie på høyt nivå! Du finner kanskje til og med drømmegaven TIL DEG SELV og faktisk UNNER deg selv noe du virkelig trenger (har lyst på) etter denne lange høsten. Uansett hva du tenker så har Lyko plukket ut hele 586 produkter med HERLIGE bruksområder! Sjekk her!

07 des, 2018

Handle superluksus til hus og hjem! Har du lest så vakre ord noe sted? Nei, tenkte vel det! Og det er en side på Lyko som har samlet finfine produkter for både hjemmet og deg, så det er bare å klikke seg inn!

 

HER TENKTE JEG Å TIPSE OM NOEN AV SAKENE DU KNAPT KAN MOTSTÅ!

 

MAGISK HÅNDKLE

 

Magi er det første ordet som dukker opp i tankene når du ser hva Amelie Soie Beauty Towel Collection kan gjøre! Magien her ligger i materialet. Det består av polyester og en spesiell sammensetning av fiber som gjør at den skånsomt løser opp sminke. Den løser også opp vannfast sminke. Ja, altså dette er UTEN rengjøring, såpe eller micellærvann! Det er sant! Håndkleet har to sider. En med kortere fibre som fjerner sminke og en side med litt lenger fibre som skånsomt peeler huden. Passer alle hudtyper og ja! Jeg sa jo at MAGI var det FØRSTE ordet som dukker opp! Hele kolleksjonen kan du klikke hjem nedenfor, men de er også oppdelt i mindre deler på linken lengst ned.

 

UTROLIG GAVEESKE

 

Kosefaktoren er høy på FLORIOs gaveesker! Disse utrolig fine og velduftende gaveeskene kan bare ikke bli feil. Hver eske inneholder produkter i originalstørrelse, dusjgelé 300 ml, såpe 40 g, håndkrem 75 ml og et vakkert duftlys. Her velger og vraker du blant ulike dufter og fargekombinasjoner. Esken er jo også en keeper!KOS TIL HUSET

 

Huset må vel også få nyte litt selvpleie. En ny duft i hvert rom tar en rundtur i huset eller leiligheten til et NYTT NIVÅ! Nå for tiden er duftlysene skikkelig prisvennlige med veldig lang brennetid og UTROLIG fine og personlige forpakninger! Det er jo KJEMPESPENNENDE å oppdage nye dufter så det er bare å ta et av hver vel!

 

HÅRETS BESTE VENN

 

Her skal du få høre: om du tørker håret med et spesialhåndkle for hårtørking blir håret tørt raskere og det slites MYE mindre! Det er sant! Jeg kunne aldri levd uten mitt hair towel! Det er magisk! Beste julegaven også!PIMP MY BADEROM

 

Baderommet er jo et rom vi tilbringer VELDIG mye tid på hver dag, og å ha fin innredning, glamorøse detaljer og ikke minst orden i sakene er jo virkelig å foretrekke. Så FLAKS at Lyko har skikkelig smarte innredningsdetaljer til ditt “hemmelige krypinn”. Ta en ekstra titt på badekartjeneren, SÅ smart! Den holder boken/Ipaden, vinglass OG et lys for deg! Den er i tillegg justerbar så den passer til mange badekar. SÅ smart!

 

BOBLE I BADET

 

Badebomber er virkelig ikke bare for kidsa! En herlig, sprudlende badebombe med glitter og stjerner kan jo tilføre glamour til den kjedeligste tirsdag for ALLE! Og Lyko selger selvfølgelig ikke bare badebomber, men også herlige badeoljer med velduftende egenskaper som beroliger eller kvikker opp og i tillegg er utrolig bra for tørr vinterhud! Vi har valgt ut produkter til deg, det er bare å klikke seg inn!VÅKNE VAKKER

 

Tenk å våkne uten soverynker, med fuktighetsrik hud og vakkert hår! NÅ er det mulig med Amelie Soie Beauty Pillow! Silke består av aminosyrer som er snille mot huden og gjør at håret i tillegg beholder formen og glansen bedre. Silke absorberer en tredjedel fukt sammenlignet med annet materiale, noe som innebærer at huden din kan beholde fuktbalansen bedre. Det gjør også at det blir mer avkjølende å sove på et silkeputetrekk. Når det er varmt virker silke avkjølende og når det er kaldt varmer det, og det trekker ikke til seg midd og pollen på samme måte som andre materialer gjør - WIN WIN WIN OG KANSKJE ÅRETS JULEGAVE!! Øverst på min ønskeliste ihvertfall…

 

Finner du ikke noe blant alle tipsene her så anbefaler jeg deg å klikke HER HVOR DU FINNER HELE 586 HERLIGE PRODUKTER FOR Å ØKE KOSEFAKTOREN!

 

av: Krizz Norman
07 des, 2018

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.