Boost huden i sommer

Salte bad og solens stråler kan lett tørke ut huden. Trikset er å kontinuerlig peele bort tørr hud, og deretter smøre, smøre og SMØRE! Sjekk ut redaksjonens favorittprodukter for å holde huden myk, vakker og sunn hele sommeren!

23 jul, 2019
5 liker

Å skrubbe huden i dusjen er Alfa og Omega for å holde huden myk og smidig. Det hele blir selvfølgelig mye enklere og mer effektivt om du har en skrubbehanske, og kombinerer det med en eksfolierende kroppsskrubb. Shower Creme Peeling fra Nivea inneholder vitamin E, samt gir deg jevn og fløyelsmyk hud. The Ritual of Sakura fra Rituals er en luksuriøs skrubb som inneholder en kombinasjon av organisk sukker og herlig mykgjørende oljer.

Gi kjærlighetsfull næring til huden din med en herlig kroppsolje! En olje gir huden intensiv fukt og forbedrer hudens elastisitet, samt etterlater den myk og uimotståelig glatt. Her nedenfor ser du redaksjonens favoritter blant kroppsoljer!


Ingenting slår et skikkelig fuktighetsgivende body butter på tørr sommerhud! Sheasmør mykgjør huden, og eteriske oljer fukter og øker blodtilførselen. Påfør en liten mengde body butter i ene håndflaten og masser deretter skånsomt på kroppen. Sjekk ut disse favorittene!
Ta godt vare på huden i sommer, og glem for all del ikke det viktigste - SOLBESKYTTELSE!

23 jul, 2019

Gi din mening om artikkelen

5 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter