Redaksjonens favoritter - mascara & brynsprodukter

Mange sliter med å få til perfekte øyenbryn. De kan føles for tykke, for tynne eller så vil du bare fikse dem på en annen måte. For å lykkes må du ha rett verktøy og bra produkter. Det samme gjelder mascara - her handler alt om å finne en formula som dekker akkurat dine behov, uansett om du vil ha maks volum eller bare få til den rette bøyen. Fremhev øynene med redaksjonens beste tips når det kommer til mascara og brynsprodukter!

06 aug, 2019
5 liker

First things first: du vil kunne gre opp brynene for å se hvilken form du har som utgangspunkt. Velg derfor en brynspenn med en børste i ene enden. Jeg personlig synes det er enklest å bruke en penn du skrur opp, så du slipper å spisse den hele tiden.

En personlig favoritt er den superpopulære Brow Wiz fra Anastasia Beverly Hills, et godt alternativ er også Brow Define & Fill Pencil fra Lancôme. En kjempefin budsjettversjon er Eyebrow Pencil Slim & Thin fra Depend, den har noe mer pigment i seg så du må være litt lettere på hånden for å skape en naturlig look, men resultatet blir kjempefint så fort du har teknikken inne.Er du mer bekvem med å bruke en brynskygge så har du et HAV av varianter å velge mellom hos Lyko. Brynskygge gir en litt mykere look og kan føles enklere å bruke. Bruk en tynn pensel for beste resultat.


Er du derimot en ninja på bryn mestrer du mest sannsynlig BRYNSPOMADEN! Pomade er en vokslignende, vannfast “farge” som du maler på med en skrå pensel, for å etterligne tynne strå. Sitter som fjell og rammer inn ansiktet. Det er viktig å bruke en TYNN pensel og å “duse ut” den innerste kanten for å skape en naturlig look. Om du ikke har prøvd dette er det på høy tid nå - og husk at øvelse gjør mester!

Det siste steget for å ta brynene dine til et nytt nivå er å gre dem opp og fiksere dem med en gjennomsiktig brynsgele. Det gir et inntrykk av betydelig fyldigere øyenbryn.
Det kommer ikke akkurat som en overraskelse at mascara er et av de mest bestilte produktene hos Lyko, da mascaraen er det viktigste momentet i sminkerutinen for mange. En bra mascara gjør stor forskjell for å åpne blikket, forstørre øynene og gi deg lange, fine vipper.

2000 Calorie fra Max Factor ligger kontinuerlig på topplisten, og er for mange en go-to-mascara som man VET gjør jobben. En ny favoritt hos meg er Volume Million Lashes fra L’Oréal Paris. Den sitter der den skal, drysser ikke under øynene og smitter ikke av på øyelokkene. Volume Express Lash Sensational fra Maybelline er også en klassiker når det kommer til volummascaraer som gir lange, separerte vipper.


Vil du legge litt ekstra krutt på mascaraen finnes det selvfølgelig en mengde mer luksuriøse varianter å velge mellom. Lash Queen Feline fra Helena Rubinstein er en skikkelig gullklump når det kommer til volummascaraer. Den gir EKSTREMT volum og lengde. Den legendariske Volume Effet Faux Cils fra Yves Saint Laurent får vippene til å se fyldigere og lengre ut umiddelbart. Og vi må jo ikke glemme Hypnôse fra Lancôme, også en skikkelig klassiker som mange skjønnhetsjunkies IKKE KAN LEVE UTEN, og vi forstår hvorfor!

06 aug, 2019
Linn Ulvklo

Gi din mening om artikkelen

5 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter