TEMA: Sett farge på våren

Hvert år leser vi en hel drøss av trendspaninger for å vite hva som “gjelder” og være litt “down with the kids”. Men jeg forteller dere nå at dere kan droppe ALLE ANDRE ANALYSER og bare lese Lyko Magazines trendspaning for negler og øyne 2019! Her har negleguruen Frida Selkirk og makeupeksperten Lina Ekh sett inn i spåkulen og kan enkelt guide deg gjennom den fargerike trendjungelen. Sett farge på våren med Lyko!

07 mai, 2019
Frida Selkirk herself! 

Et av Sveriges absolutt største navn innen negler (om ikke det største navnet!) er Frida Selkirk. Frida er kvinnen som turte. Hun startet for seg selv som 18-åring, jobbet seg opp den harde veien i neglebransjen og eier i dag tre salonger i sentrale Stockholm. Frida bookes flittig for visninger, photoshoots og som trendekspert for f. eks. TV4, og nå gir hun Lyko Magazines fine lesere en liten trendspaning!

Frida, hvordan blir noe egentlig en trend innen neglelakk?
- Trendene er ofte tatt fra motebildet, så det vi ser i butikkene tilpasses og tilføres til manikyren. Instagram har selvfølgelig også en stor innvirkning på hvor stor eller hvor god mottakelsen for en trend blir, sier Frida.

2019 føles ganske varm i tonen. De rosa fargene er varme og litt rustne, den gule har en touch av sennep i seg.


Hvordan skiller 2019 seg ut fra tidligere år i lakkverdenen? For en “uvitende” føles det som om det er samme trender som gjelder hvert år, men slik er det sikkert ikke?
- Hver sesong har selvfølgelig tilbakevendende toner fra tidligere år. Våren er for eksempel ofte tid for pasteller. Men det er gjerne ulike farger eller toner som løftes frem litt ekstra. For eksempel er fargene iblant litt dempede, og iblant med skimmer.

Herlig kumønster fra Frida Selkirks instagram https://www.instagram.com/fridaselkirk/

2019 føles ganske varm i tonen. De rosa fargene er varme og litt rustne, den gule har en touch av sennep i seg.


Hva gjelder for våren 2019 når det kommer til våre negler?
- Det er mye dyremønstret i klærne, så det tilføres også til manikyren. Kumønster, slangeprint, leo, zebra osv. Det som føles helt “nytt” er vel de batikkmønstrede neglene og sorbetfargene, sier Frida.

Hvilke farger og nyanser gjelder?
- Gul, avokado, gråblå, varm rosa. Samt sorbet, altså gjennomsiktig neglelakk. Som farget glass, sier Frida.

Retro og batikk! Fra Fridas instagram: https://www.instagram.com/fridaselkirk/

 

Skjer det noe når det gjelder neglepleie eller nyheter innen gel/akryl/gellack osv?
- Det siste innen salongnegler er fortsatt Polygel. En fusjon mellom gel og akryl med naturlig følelse og look, forteller Frida.

Hva ser vi på tærne til våren og kanskje inn i sommeren? Noe hot ny nyanse som gjelder?
- Jeg tror på mer dekorerte tær enn tidligere vårer. Ulike farger på ulike tær for eksempel, sier Frida.


Frida har valgt ut noen herlige lakknyanser og favorittprodukter for våren 2019:

Makeupartisten og influenceren Lina Ekh


Lina Ekh, 33, er makeupartist, trainer og influencer med en forkjærlighet for bryn. Med sine 14 år i bransjen har Lina oversikt over det meste innen skjønnhet og sminke og vi på Lyko er SÅ glade for å kunne ønske Lina velkommen til vår nye salong Lyko Concept Skin midt i sentrale Stockholm. Lina tar også en liten trendspaning for Lyko Magazine for vårens hotteste sminke!

Lina, hvordan blir noe en trend innen akkurat sminke?
- Hvordan en trend skapes avhenger selvfølgelig av flere faktorer, men oftest blir trendene født og spredt i forbindelse med Fashion Week. Her florerer de store motehusene sammen med trendsettere og stylister som har reist verden rundt for å hente ny inspirasjon. Herfra tilpasser vi trendene til hverdagslivet og deler deretter våre looks i sosiale medier. Motehusene har derfor god kontroll over våre plattformer da trendene utvikles og forandres raskt, sier Lina.

- De klassiske trendfargene: blått, grønt, gult og oransje popper opp også i år, men denne gangen i litt ulike former. Det er neon, chrome eller utvasket som gjelder!


Hvordan skiller sminketrendene i 2019 seg ut fra tidligere år? For en “uvitende” føles det som om samme trendene gjelder hvert år, men slik er det sikkert ikke?
- De varierer absolutt! Kanskje ikke alltid like tydelig visuelt, men det er alltid en ny følelse som gjennomsyrer trendene som også påvirker sminkelooken. Etter et sterkt 2018 som sto for likestilling og kvinnelig styrke føles det som om 2019 blir en sesong av feiring! SS19 dufter kvinnelig stolthet og flere fremskritt hvor vi tydelig viser at vi duger som vi er og at vi ikke er redd for å vise det i vår sminkerutine, sier Lina.

Herlig rosa og chrome fra Linas instagram: https://www.instagram.com/makeupbylina/

Gult er ALLTID kult! Fra Linas instagram: https://www.instagram.com/makeupbylina/

 


Hva gjelder våren 2019 når det kommer til vår sminke-/helhetslook?
- Vi vil ha en naturlig base og den får gjerne være solkysset med glow samtidig som vi ser veldig mye av feminint rosa. Naturlig, holdbart, inkluderende og high tech er nøkkelordene, sier Lina.

Hvilke farger skal vi ha på øyelokkene i vår?
-  De klassiske trendfargene: blått, grønt, gult og oransje popper opp også i år, men denne gangen i litt ulike former. Det er neon, chrome eller utvasket som gjelder! Holografiske produkter kommer med andre ord til å bli værende og hypes også i år! I tillegg er rosa og taupe to store farger vi ser mye av, sier Lina.

Hvordan legger vi øyenskyggen på mest trendy måte i vår? Er det soting, ensfarget eller gloss som gjelder?
- Det kommer til å bli veldig mye ensfarget over øyelokket i vår og jeg tror matte skygger vil få en oppsving da vi plukker opp den glossy looken i basen vår i stedet. Et par mykt sotede øyne i taupe sammen med en duset kajal skaper en “halvferdig” sotet look i en varm blygrå nyanse. Det er noe vi kommer til å se mye av, forteller Lina.

 


LINA HAR VALGT UT DE MEST TRENDY SKYGGENE FOR VÅREN 2019 SOM DU KAN LEKE MED OG INSPIRERES AV SÅ MYE DU VIL!

 

Av: skönhetsredaktör krizz norman07 mai, 2019

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019