TIDLIGE JULEGAVETIPS

Julegaver er både kjempegøy og et skikkelig herk. Om du VET hva du skal kjøpe, du har vært oppmerksom gjennom året og samlet informasjon i det stille er jo saken biff. Har du IKKE det (som ca. 99% av oss) og ofte er ute i siste liten skal jeg nå gi deg en liten guide eller henvisning eller tipsrunde for litt ulike måter å handle julegaver på. Det trenger IKKE å være vanskelig, det kan faktisk være ganske enkelt. Sjekk ut dette!

30 nov, 2018

Det kan være vanskelig å kategorisere dine julegavekjøp. Hvem ER egentlig mamma? Er hun sporty eller en livsnyter? Og bestevennen? Liker de skikkelig god hudpleie eller er det den nyeste neglelakken som gjelder? En skikkelig fin julegave er jo den hvor det virker som du har tenkt deg godt om og kjøper det personen aldri hadde kommet på å kjøpe selv, men som likevel er så etterlengtet!

 

HER SKAL JEG PRØVE Å FÅ DEG TIL Å TENKE LITT UTENFOR BOKSEN OG GUIDE DEG TIL NOEN HJØRNER AV VÅRT ENORME SORTIMENT PÅ LYKO.NO!

TIL LUKSUSDYRET

Vi har alle en kjær person som liker hverdagen best med ekstra gull- og iblant også en diamantkant. En person som GJERNE kjøper kvalitet og kostbare produkter bare for å nyte litt ekstra. Eller så er kanskje personen et luksusdyr i smug som VIL ha fine ting men ikke har råd? Da passer jo en skikkelig fin julegave bra! Her kommer noen fantastiske tips til saker en bare VIL HA!

For hva sier du til “The O”? En magisk krøllskaper som varmer spoler på 4 sekunder! Eller en luksuriøs samling med sminkekoster? Det er jo en sminkefantasts DRØM! Og GHD står nok høyt oppe på manges ønskelister, her har du det ultimate settet med både styler (rettetang) og føner i ett. Oribe er verdens mest luksuriøse hårpleie og Lykos dyreste krem fra Babor har ikke bare fått høyeste karakter, den er så utrolig luksuriøs også!

 

FOR HJEMMEKOSEN

Hjemme er jo som oftest best og det er så UTROLIG mange måter en kan gjøre hjemmet litt ekstra koselig på. Rituals er jo en mester på dette og de er også superdyktige på kit, her kan du finne den perfekte spa-og-kos julegaven. Bomb Cosmetics har de KULESTE og søteste badebombene i hele verden og Lyko har et enormt sortiment! For kun 39 kr kan du gi noen du er glad i en kjempemorsom badekarreise! Yankee Candle har spredt god duft verden over i flere tiår og Valeur Absolue Candle Set er de mest luksuriøse lysene vi selger. Elemis, det engelske SPA-merket, har en fantastisk sove- & badeolje som er skikkelig luksus, og vet du ikke hva du skal kjøpe i julegave? En FIN toalettmappe slår aldri feil og det er sjelden noe en unner seg selv.FOR TRENDSETTEREN

 

Vi kjenner jo alle den personen som alltid er først med alt, en person som setter trender, går i bresjen og er en “early adopter”. Hadde det ikke vært KJEMPEGØY å overraske den personen med skikkelig kule ting allerede før de har kjøpt det selv? Se her:

Tannbleking i hjemmeform har blitt så UENDELIG mye bedre og tryggere de siste årene og nå kommer de i tillegg i utrolig søte kit, som dette fra My White Secret. Microneedling har vært et ord som har trendet en stund og det ser ikke ut som det gir seg. Å gjøre dette hjemme er et populært konsept, men kjøp gode og trygge produkter så du ikke skader huden. At en vannflaske med design kan være SÅ fin? Sjekk ut BKR - Kulest i byen eller?

Sheetmasks er nok årets trendord og disse fra Acasia er MAGISKE! Å få lange, fyldige øyevipper naturlig er sjelden vare OM du ikke bruker et vippeserum som får vippene til å vokse seg lange og sterke. Et av mine livs beste kjøp er en menskopp og er du ett steg foran har du god kunnskap om denne helt fantastiske duppeditten - den er bare SÅ bra!TIL MAKEUPARTISTEN

Å være god på sminke er jo ikke noe en bare blir av seg selv, det kreves mye øvelse! Og hva kan være gøyere enn å gi noen som er veldig interessert i sminke en mengde SMINKESAKER!?

Med Depends Gelkit kan du bygge EGNE gelénegler hjemme. Når du får teken på dette kan du jo spare tusenvis av kroner! De mest solgte løsvippene vi har på Lyko er Ardells Wispies. De har tynn kant og gir en fantastisk look til øynene dine. Sminkekoster er Alpha og Omega når det kommer til sminke og har du skikkelig gode koster kan du forvandle budsjettsminken til Red Carpet-worthy sminke! Et skikkelig bra sminkespeil er magisk når du sminker deg, dette fra Babyliss har innebygget lys og forstørrelse. NYX Swear By It er en av mine favorittpaletter med hele 40 nyanser av høyeste kvalitet! Lyko er alene om denne så kjør på! Har du mye sminke vil du gjerne organisere den på en eller annen måte, Babyliss fine sminkepung har lommer og holdere for pensler. Pluss at den er fin!TIL SKJEGGET

 

Skjegg er jo fint og trendy og det er fint når det holdes velstelt. En skjeggbørste eller skjeggkam hjelper til med å løse opp floker og gre ut smuler. Hold skjegget rent med en spesiell skjeggsjampo som ikke irriterer huden. Selvfølgelig har Lyko nybegynnersett for skjegget, men vil du gå all inn har Captain Fawcett en luksuriøs eske. Sikkerhetshøvel er det nye svarte, det er en mer avansert høvel hvor du må finne rett vinkel selv i stedet for å bare barbere på som med en “vanlig", men fine er de! Til en fin sikkerhetshøvel trenger man selvfølgelig en barberkost og skum. Og om skjegget i din nærhet ikke er interessert i rare luksusprodukter så vil de sikkert uansett holde skjegget trimmet med en ny skjeggtrimmer!TIL HÅRELSKEREN

 

Hår har de fleste på hodet og det er mer eller mindre viktig å ta vare på det. For de som liker å pleie håret sitt har vi på Lyko UTROLIG gode tips! For eksempel må vi tipse om vår egen Arganoljespray som gir varmebeskyttelse, volum, mykhet, glød og en herlig duft. Det beste multiproduktet i verden! Du tenker kanskje at en børste er en børste, men NEI! Hvilken hårbørste du har kan virkelig gjøre forskjell på håret ditt. Lykos egen børste med svinebust er minst like bra som dens dyrere modeller og perfekt for alle hårtyper. Er du en lys blondine så er en skikkelig god sølvsjampo din beste venn. En sjampo som tar bort gule og grønne toner og holder håret blondt, kaldt og coolt. Kombiner med sølvbalsam og sølvkur for beste effekt! Vil du style håret raskt er en varmluftsbørste et godt triks. Gir både volum, utglatting, glans og en liten krøll på slutten. En skikkelig god hårkur er både luksus for håret og dets eier. Ta deg tid i badekaret, ta en hårkur, ansiktsmaske og bare nyt!

 

Vil du ha ENDA flere julegavetips så sjekk ut Lyko Magazine nærmere jul og ta allerede nå en titt i vår fantastiske Julegaveguide! Lykke til!

30 nov, 2018

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.