Topp 10 beste skjønnhetsjulegavene på Lyko i 2018

Her er dagens sannhet: Du kan ALDRI få for mange skjønnhetsgreier. Sånn er det bare. Spesielt ikke om det er noe av det beste som finnes på markedet! Og hva er det da? Jo, det skal jeg fortelle deg. Her skal jeg hjelpe deg med å finne den ULTIMATE julegaven til nesten HVEM SOM HELST! Her kommer en toppliste (i tilfeldig rekkefølge, for ærlig talt - hvem kan ranke disse juvelene?) med de 10 beste skjønnhetsjulegavene fra Lyko!

19 des, 2018
  1. Mason Pearson

 

Tilfeldig rekkefølge ja, men en form for nedtelling må vi vel ha, Vi starter med créme de la créme, top of the pops og the Rolls Royce av hårbørster: Mason Pearson. Før du ser prisen og svelger tungen vil du stille spørsmålet “men hva? Kan en børste gjøre noe særlig forskjell?” og svaret er JA! Mason Pearson er en børste med et klassisk design som er blitt solgt i HELE VERDEN siden 1885! Hvordan en hårbørste kan overleve så lenge har å gjøre med at det er den aller beste kvaliteten, uten tvil. Børstene bygges for å holde livet ut, om ikke lenger. Mason Pearson har utviklet sin egne spesielle nylon og er ekstra nøye i valget av naturbust for den beste kombinasjonen for hver børste. Naturbusten hjelper til med å fordele hårets naturlige fett over hårstrået så det blir fuktet på en så naturlig måte som mulig. De kommer i flere størrelser og farger, og ja, det er verdt det!

 

  1. Julekit

Når, om ikke i julen, skal vi utnytte det faktum at selskaper pakker svært prisvennlige, fine esker som er enkle å pakke inn og inneholder skikkelig bra produkter? Her kan du kjøpe et helt kit med noe du liker, spare en slant og få en fin eske, alt i samme kjøp. På Lyko har vi nok… ja, jeg har ikke regnet ut, men vi har sikkert 75 skikkelig bra julekit i ulike kategorier, så det er bare å velge og vrake! Noen av dem har vi plukket frem i juleguiden vår, direktelink HER. Her har jeg funnet frem noen smarte kjøp:

 

  1. Luksuriøs hårstyler

Joda, du KAN leve et liv uten skikkelig gode stylere, men hvorfor sjanse? Jeg husker SÅ godt da jeg byttet hårføner fra en klassisk liten rakker fra Melissa eller noe, til en PROFESJONELL HÅRFØNER fra ghd. Jeg trodde IKKE det var sant! Håret ble tørt på et minutt, føningen var behagelig, letthåndterlig og håret ble fantastisk og holdt stilen i flere dager. Det var en ENORM forskjell! Så, mitt beste juletips er å INVESTERE I EN GOD STYLER! Du vil IKKE angre! Det samme gjelder rettetenger og krølltenger. Det blir bedre med kvalitet. Sånn er det bare.

 

  1. Den beste hudpleien

For å få de beste produktene til akkurat DIN unike hudtype skal du booke et besøk hos en hudterapeut som kan hjelpe deg med å finne ut hva du trenger. Men om du føler at du ikke har noen spesifikke problemer og bare vil ha luksuriøs hudpleie - ønsk deg det i julegave da vel! På Lyko har vi flere HUNDRE ulike varemerker å velge mellom når det kommer til hudpleie, og har du ingen favoritt allerede har jeg valgt ut noen skikkelig fine herligheter nedenfor, og flere finner du HER!

  1. Neglefiks

Negler og hender er virkelig en kategori hvor en aldri kan få for mye greier. Du trenger ALLTID en ny neglefil, en fresh negleolje, en ny håndkrem med en god duft og ALLE de nyeste neglelakknyansene! Her finner du virkelig både luksus- og budsjettalternativer å velge mellom, avhengig av hva du liker. En FIN baselakk og topplakk kan gjøre selv den billigste neglelakk glamorøs, og få den til å sitte i minst en uke. Sats også på en god neglefil som ikke riper opp neglen, men bare gjør den jevn og fin.  1. Smart hudpleieteknikk

Det finnes ikke bare høyteknologiske løsninger for håret, men også huden kan nyte litt ekstra high tech. FOREO er vel det mest omtalte produktet. Det svenske varemerket ble verdenskjent da de lanserte rengjøringsbørsten LUNA som hjelper til med å dyprengjøre huden, men det var da de lanserte UFO verden virkelig fikk opp øynene. UFO gir spennende T-Sonic-pulseringer som en avslappende ansiktsmassasje samtidig som den gjør at hudpleieproduktene absorberes bedre. Lavany Sonic Facial Brush er en av våre bestselgende rengjøringsbørster som hjelper til med å dyprengjøre huden og spennende Amelie Soie Microcurrent Beauty Roller med solcelleenergi gir deg et naturlig løft med massasje og mikrostrøm stimulerer musklene, gir økt blod- og lymfesirkulasjon, minsker hevelser og kan minimere rynker - høres jo ut som en drøm!  1. Sminkepaletter

En av årets store “crazes” har jo virkelig vært øyenskyggepaletter. Og det er ingen tvil, det er jo SÅ morsomt å legge en fin øyenskygge og med en palett med god kvalitet kan du variere sminkelooks i evigheten! Det er enormt mange å velge mellom, men her tipser jeg om noen av mine personlige favoritter (YSL-paletten er alltid min go to når jeg skal være skikkelig fin!)

  1. Behandling

Å, det er så luksuriøst å få noen ANDRE til å utføre jobben for en! Hvorfor skal du styre med å farge etterveksten eller peele ansiktet selv når noen med utdanning innenfor dette kan gjøre det? Pass på nå i julen å ønske deg et gavekort på en av våre fantastiske Lykosalonger! Vi har jo faktisk hele 39 salonger rundt om i Sverige samt 1 her i Norge! Vi har også en helt fantastisk nyåpnet salong i Stockholm om du skal dit på en helgetur, og her gjør du virkelig huden din en tjeneste om du ønsker deg en behandling. Ps! Gavekortet kan SELVFØLGELIG også brukes på produkter på Lyko! TIPS TIPS TIPS! HER FINNER DU ALLE GAVEKORT!

  1. Mascara

En skikkelig god mascara er en julegave som ALDRI blir feil. Det er spennende å teste nye, omtalte mascaraer og får en favoritten sin - HURRA! Det blir liksom alltid bra! Enten gjør du litt research eller så sjanser du på en av mine favoritter nedenfor!  1. Olaplex

Nummer 1 på listen (listen med tilfeldig rekkefølge) må faktisk bli et av Lykos mest solgte produkter, Olaplex. Dette er, uten tvil, en av de beste sjampoene og balsamene jeg har brukt noensinne. Det er ikke så mye effekten at den skal reparere hårstråene, selv om den også er veldig bra, men det er distribusjonen i håret, skummet, duften og renheten uten tørrhet etterpå. Den er kjempedrøy og duften varer hele dagen. Olaplex er virkelig den hårrevolusjonen den sies å være, og har du veldig ødelagt hår skal du virkelig også legge til No. 3 som er den mest reparerende hårkuren (Obs! hårkuren fra Olaplex bruker du FØR du vasker håret.).

Av: skönhetsredaktör krizz norman 

byline

19 des, 2018

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019