Urban Decay eller "beauty with an edge"

“Om kosmetikkindustrien ikke oppfyller vår alternative sminkesmak, så får vi lage det selv!” Det tenkte de fire grunnleggerne bak Urban Decay. I en verden hvor hele skjønnhetsbransjen bare besto av rosa, rødt og beige, lanserte de galne Urban Decay med nyanser som svart, glitter, lilla lepper, neonfargede eyelinere og grønn neglelakk, og med navn som Roach, Rust, Smog og Acid Rain. Forskjellen mot “perlemor”-nyansene var enorm, og suksessen var selvfølgelig umiddelbar! Nå er merket verdensberømt, superkreativt og det mest innflytelsesrike sminkemerket i verden - Og ENDELIG kan også vi på Lyko nyte disse MAGISKE, høykvalitative og PRISBELØNNEDE sminkeproduktene - TIL LYKOS SUVERENE PRISER!! WOHOOO!!

26 jun, 2020
2 liker


Urban Decays historie startet i januar, 1996. Sminkeelskerne Sandy Lerner, Pat Holmes, Wende Zomnir og David Soward var lei av den beigerosa paletten overalt, og drømte om noe mer spennende og crazy å jobbe med. Til tross for null erfaring i sminkeindustrien, blandet de neglelakk til kule nyanser, skapte løsnegler og blandet øyenskygger. Og slik ble Urban Decay til.

Rust, smog, pest og den regnbuen som oppstår i oljesøl.

Navnet Urban Decay oppsto som et hint om hvilken estetikk de hadde skapt. Det var nyanser av en “Storby i forfall”. Rust, smog, pest og den regnbuen som oppstår i oljesøl. Navnet var kult, uventet og utenfor normen - akkurat som de ville være.

Dagens sminkeentusiaster husker ikke den tiden da lilla neglelakk ikke var mulig å få tak i. Urban Decays galne trendskapere har faktisk åpnet og forandret hele verdens syn på sminke.

I dag er Urban Decay verdenskjent og vokser stadig globalt. En grunn til dette er jo selvfølgelig den utrolig høye kvaliteten på produktene som har fått skjønnhetspriser verden over. En annen er de fantastiske fargekombinasjonene og den høye trendfaktoren. Urban Decay er her for å bli, og nå også på Lyko! HURRA!


Kort presentasjon av Urban Decays bestselgere:

All nighter setting spray
Ødelegger rennende sminke midnattsmojoen din? Her har du redningen! Med All nighter setting spray holder sminken fantastisk i opptil 16 timer - uten å smelte, klebe, forsvinne eller sette seg i fine linjer. Den mikrofine sprayens banebrytende formel er utviklet for å passe alle hudtyper, er fri for olje og parabener, og inneholder patentert Temperature Control Technology. Det betyr at All nighter setting spray senker temperaturen på sminken og sørger for at den sitter på plass - selv om det er varmt og fuktig, eller regner og blåser! Rougen, øyenskyggen og concealeren kommer til å sitte som fjell no matter what. Ikke vær redd for at væsken skal ødelegge sminken med en hard stråle - munnstykket er spesialdesignet for å gi en ekstra fin påføring med lett setting mist i et jevnt lag. Og når du har sprayet på vet du ikke at den er der en gang (til du ser i speilet for å fikse sminken, og innser at du ikke trenger å fikse noe).


Eyeshadow Primer Potion ORIGINAL
Urban Decays prisvinnende eyeshadow primer påføres smidig og holder fargen levende og perfekt i 24 timer!!! Fargen blir mer intens, sitter der du vil ha den, ingenting havner under øynene, i folder eller linjer, den bare blir der, på plass! Den nye forpakningen inneholder nå en applikator for enda mer allsidighet. Når du har testet Eyeshadow Primer Potion kommer du sannsynligvis aldri til å ville leve uten den. Formelen glir på smidig, tørker usynlig og inneholder en helt ny polymerteknologi som blurrer eventuelle ujevnheter på huden og forbedrer øyelokkene for en fin sminkelook som sitter HELE DAGEN.NAKED PALETTE - Heat
Denne spennende nyheten fra Naked-kolleksjonen tar Naked-konseptet i en HELT ny retning! Har du noensinne sett en herligere palett med så ekstremt varme toner? Gi etter for varmen med Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette som har hele 12 varme toner i brunt, brent oransje og fyldig sienna! Her har du ALT du trenger for å legge en fin hverdagslook eller intens, sotete kveldslook - og selvfølgelig alt der imellom. Hver nyanse i Naked Heat er laget med Urban Decays Pigment Infusion System™, den patenterte blandingen av ingredienser som gir hver nyanse en silkemyk konsistens, fyldig farge og fantastisk holdbarhet som er enkel å blande ut. Naked Heat inneholder nyanser som passer alle hudtoner, et speil i full størrelse og en dobbeltsidig applikator. LIKE A PRO! Og du… bruk All Nighter Makeup Setting Spray for å sikre at sminken holder i opptil 16 timer!


NAKED PALETTE - Honey
Rå, klissete og søt - akkurat som naturen mente å skape den, honningen. Her får du uimotståelige kombinasjoner med retro glam og gyllen glow i 12 eksklusive honningnyanser. Perfekt for å skape en bred look fra lyst og nøytralt til farlig forførerisk. Fargene inkluderer klassisk gull, varm ambra og fyldige sjokoladebrune toner. Prøv Amber (som virkelig gløder), legg en perfekt sotete look med Sting (varm, brun, matt), eller gå for Honey (intens gullmetallisk) for den ultimate 70-tallslooken. Det er enkelt å påføre favorittlooken med den veganske, dobbeltsidige applikatoren som følger med. Du kommer ikke til å finne en herligere palett enn Urban Decay Naked Honey Eyeshadow Palette.NAKED PALETTE - Reloaded
De nye nøytralene er her, og alt annet enn vanlige. Naked Reloaded er den vesentlige paletten med alle nude nyanser du trenger, alt på ett sted! Hilsen fra Urban Decay: “Vi gjorde de fire ytre og mest brukte nyansene i paletten større!” (WOHOO!). Fra silkeaktig matt og metall til perlemorskimrende mikroskimmer: disse 12 allsidige øyenskyggene inneholder deres unike formel og fløyelsmyke konsistens, fyldige farge og ekstreme holdbarhet.


NAKED PALETTE - Cherry
Fra kremet elfenbenshvitt til skimrende rosegull og dyp kirsebærrød. Urban Decay Naked Cherry er en øyenskyggepalett med 12 nøytrale kirsebærtoner som garantert fremhever ditt mest sensuelle uttrykk. Blant Naked Cherrys 12 farger finner du behagelig matte nyanser, og hotte, metalliske toner. Silkemyke farger som holder lenge og hverken drysser eller falmer utover dagen er et absolutt must - hver øyenskygge inneholder deres fantastiske formel som gir en fløyelsmatt finish og fyldig farge som er enkel å blande ut. Paletten inneholder et speil i full størrelse, og Urban Decays klassiske og suverene dobbeltsidige applikator.


Brow Blade
Få microblade-presisjon uten forpliktelsen, pengene og smerten! Uran Decays Brow Blade gir deg feilfrie, superdefinerte bryn! Dette doble verktøyet er revolusjonerende. Start med den vannfaste pennen for å forme, skyggelegge og fylle i tynnere områder. Bruk deretter tuppen på applikatoren med den revolusjonerende mikrofargebørsten for å skape hårlignende striper og legge til dimensjon. Brow Blade er den ultimate midlertidige løsningen for proffe øyenbryn. Jeg foreslår at du påfører Brow Finish eller All Nighter Setting Spray rett etter at du har påført Brow Blade.
Urban Decay Stay Naked Weightless Liquid Foundation
Byggbar, medium dekning, matt overflate, vegansk formel, holder i 24 timer og kommer i 40 nyanser. Vil du vite mer? OK! Her kan du finne din PERFEKTE match mellom 9 intensiteter, 3 mastertoner og 7 undertoner. Den er vannfast med en fleksibel formel som puster, og ikke bare FØLES bedre på huden - den SER bedre ut også. MÅ TESTES!


Urban Decay Stay Naked Concealer
En matt concealer som gir full dekning og holder i opptil 24 timer!! Vegansk formel, kommer i 25 farger med 9 fargeintensiteter, 3 mastertoner og 5 undertoner - her finner du din NØYAKTIGE match! Stay Naked Correcting Concealer kan brukes til det meste: alt fra å skjule små ujevnheter til å lysne opp kinnbena. Den patenterte applikatoren gjør det enkelt å bygge opp akkurat passe mengde dekning - bruk den flate siden for nøyaktig og lett påføring, og den avrundede siden for en jevn og mer dekkende påføring av produktet.

Raske fakta Urban Decay:

  • Hovedkontor: Newport Beach, California
  • Hovedeier: L’Oréal
  • Bestselgende produkter: Naked palettene og Eyeshadow primer.
  • Antall følgere på Instagram: 11,3 mill
  • Urban Decay er også cruelty free!
Skjønnhetsredaktør Krizz Lowélion
26 jun, 2020

Gi din mening om artikkelen

2 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter