6 raske triks for vinterglød!

Winter is here! Alle har vel fått med seg at da den siste julepynten danset ut, sto kjedelige januar og banket på døren. Kald, mørk og fattig. Det er mye vi må droppe, men én ting er sikkert - huden din kan fortsatt lyse opp i vintermørket! Følg Lyko Magazines 6 enkle triks og få den gløden som kan sees fra verdensrommet!

31 jan, 2020
9 liker
Sunn, full av fukt og glød, og gjerne med en menneskelig hudtone. Det er sånn ihvertfall JEG ønsker at huden ser ut og føles i den tørre vinterluften. Og det er faktisk ikke så vanskelig å få til med de rette triks og produkter - sjekk her!
Du kan kanskje trene opp huden din til å drikke 2 liter vann om dagen?

1) Påfyll
Nå som vi druser på alle panelovner på høyeste temperatur, så SUUUGES fukt og herligheter ut av huden i rekordfart. Selvfølgelig kan vi jukse oss til en herlig look med sminke (takk og lov), men det er både mer behagelig og bedre for huden om vi sørger for at den har det bra med fukt som kommer innenfra! Du kan kanskje trene opp huden din til å drikke 2 liter vann om dagen? Eller så kan du drikke mye vann hver dag SELV! Å drikke rent vann (kanskje med litt sitron, agurk eller mynte i?) er ikke bare bra for huden, det er også bra for alle systemer i kroppen (og til slutt også mosjon da du kanskje får oppsøke baderommet litt oftere!).


2) Eksfoliering
Tørr og flassende hud er jo noe de fleste av oss sliter med så snart det blir tørt ute (og når det blir varmt er det svette og oljete hud som ødelegger, bah, vi blir aldri fornøyde!), og det er jo resultatet av at fukt suuuges ut av huden døgnet rundt og lipidbarrieren i huden forstyrres. For å reparere den på best mulig måte er det bra å få bort den døde, harde huden som havner ytterst på hudens overflate når våre celler transporteres oppover, så serum og krem kan ta seg ned i huden uten hindringer. For å gjøre dette kan du enten bruke en mekanisk peeling med små korn som ruller av de døde hudcellene, eller en kjemisk peeling som tar seg av rullingen på en kjemisk måte og du ikke trenger å gjøre så mye. Bruk gjerne eksfolierende produkter for KROPPEN OGSÅ! Gjerne i dusjen når huden er åpen og myk. En peeling gir også en herlig massasje til huden, samt øker blodsirkulasjonen og gløden!


3) Fukt
Nå når du har fylt på med vann OG eksfoliert huden er det på tide å ta tak i selve gløden. For å unngå å havne i noen feller med grå, tørr og stiv hud kan du prøve å ha en god og tilpasset hudpleierutine året rundt. Har du bra produkter som er tilpassede etter deg ser huden alltid bra ut, sminken har et godt grunnlag og du slipper å ty til nødløsninger. Gå gjerne til en dyktig hudterapeut (Lyko har utrolig flinke hudterapeuter), ta en GRATIS hudtest på lyko.no (klikk HER) og skaff deg bra produkter som du kan bytte ut eller tilføre etter sesong.


4) Trening
Kanskje et litt annerledes tips i hudpleiesammenheng, men det er enkleste måte å få en sunn glow innenfra. Endorfiner skal du ikke spøke med! En frisk spasertur i en park, en boostende treningsøkt med bra musikk på treningssenteret, eller en løpetur med favorittpoden i ørene gjør underverker for huden. Slaggprodukter flyttes, blodet sirkulerer og svette kan faktisk også tas for å være en herlig glow!

svette kan faktisk også tas for å være en herlig glow!


5) Selvbruning
Nå når vi ikke har sett solen på noen uker (måneder?) kan vi faktisk likevel SE UT som vi har det. Det er jo faktisk slik at en fin solkysset brunfarge gjør mirakler for både hud og selvtillit - midt på vinteren! Nå for tiden er selvbruningsproduktene såpass bra at de knapt lukter noe, og mange er i tillegg skikkelig fuktighetsgivende, så dette er jo win win for både huden og looken!


6) Fake It
Ja, men selvfølgelig. Hallo, sminke! Så takknemlig for at du eksisterer in these dark times. Her kan du FAKE gløden så mye du vil! Du kan også fake en sunn rødming i kinna om du ikke vil mosjonere, du kan fake en dag på stranden om du ikke vil bruke selvbruning, og du kan fake en glow som sees fra månen. “Fake it ‘til you make it” har alltid vært min livsfilosofi, og bra sminke gjør dette mulig. Men, tenk på at huden din blir bedre med fukt, kroppen din blir bedre med vann, og helsen din blir bedre av å bevege deg, så ikke fake FOR mye! … bare littegrann :)Skjønnhetsredaktør Krizz Lowélion
31 jan, 2020

Gi din mening om artikkelen

9 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter