Oppnå ren og strålende hud med koreansk hudpleie

For å få glatt og jevn hud trenger vi rett produkter. De koreanske hudpleieproduktene fortsetter å toppe bestselgerlistene verden over. Ifølge Forbes ligger Sør-Korea 10 år (!) foran oss når det gjelder hudpleie. Her ser vi nærmere på den koreanske hudpleierutinen, hvor hvert steg har en mening og rekkefølgen er bestemt for å nå beste resultat.

03 okt, 2019
3 liker


Steg 1: Skummende rengjøring 

Vi starter med en herlig skummende ansiktsvask for å få huden skikkelig ren og klar for hele den fantastiske rutinen. Back to Iceland Cleansing Foam er utformet med niacinamid og aloe vera og bekjemper effektivt forstørrede porer, tørrhet, inflammasjon og oljete hud.

Steg 2: Dyptrengjørende peeling

Grapefruit Vita Peeling Gel fjerner effektivt døde hudceller og sminke samt sørger for at huden får fukt og næring. Den demper forekomsten av talg, jobber med anti-aging og gir en beroligende følelse til huden. Påfør Grapefruit Vita Peeling Gel på de områder hvor det er behov for dyp rengjøring. Masser inn området i sirkelbevegelser og vask deretter grundig av.

Steg 3: Fuktighetsgivende toner

Påfør ansiktsvannet skånsomt langs huden med en bomullspad, eller ta passelig mengde i hendene og stryk på huden til det er absorbert.


Steg 4: Maksimer gløden med en herlig essens

Starting Treatment Essence er en mellomting mellom en toner og et serum. Essensen gir glød og fukt, gjør huden fastere, behandler rynker, beroliger huden, omorganiserer hudens tekstur og fungerer antioksiderende. Påfør rikelig i hendene og klapp ansiktet til den er jevnt absorbert.


Steg 5: Og så var det selvfølgelig tid for... SHEET MASK! 

Ingen koreansk beautyrutine uten en fuktighetsgivende (og morsom) sheet mask. Floral Leaf Mask er en unik tostegsmaske som lyser opp hudtonen og gjør fine linjer mindre synlige, samtidig som den fukter på dypet for ungdommelig glatt hud.

Start med å påføre de rosa bladene på områder som trenger ekstra fukt. De beskytter og fukter huden samtidig som de gir anti-aging egenskaper til områder som øyne, kinn og panne. Organisk blomsterekstrakt fra sakura og ferskenblomst lyser opp huden og fyller ut fine linjer.

Legg deretter på masken over. Masken metter huden raskt med mer fukt og gjenoppretter vitaliteten ved hjelp av blomsterekstrakt fra kamelia, rose og lotusblomst.

La virke i 10-20 minutter og ta deretter av masken. Masser inn resterende ekstrakt i huden.


Steg 6: Forebygg alderstegn med et dyptvirkende serum

White In Milk Capsule Serum minimerer forekomsten av rynker og gir huden en strålende glød. Påfør en liten mengde over hele ansiktet og masser inn.
Steg 7: Minimer mørke ringer med øyekrem

Påfør varsomt en liten mengde øyekrem på huden rundt øynene. White In Milk Capsule Eye Cream motvirker rynker og forbedrer hudens elastisitet rundt øynene.

Steg 8: Lås inn fukten med en ansiktskrem

Nå når vi virkelig har bombet huden med fukt vil vi selvfølgelig LÅSE INN fukten i huden, og det gjør vi ved å legge på en herlig fuktighetsgivende ansiktskrem. Aragospa Aqua Deep Cream er en fuktighetskrem som inneholder Jeju Aragonite for å fukte huden og gi en rik, myk tekstur.
Steg 9: Solbeskyttelse

Et av de viktigste stegene i alle hudpleierutiner er solbeskyttelsen. Få faktorer påvirker huden vår så mye som solens skadelige stråler. Non-Chemical Sun Block er en mild solbeskyttelse uten kjemikalier. Formelen er friskt fuktighetsgivende, beskytter huden mot UV-stråling takket være sin ikke-kjemiske solbeskyttelsesformel og kleber ikke.

Steg 10: Primer og ansiktsmaske i ett

J.One Jelly Pack er noe så unikt som en ansiktsmaske og primer i ett. Ved påføring gir J.One Jelly Packs ampullmaske en “korsett”-effekt ved at den styrker slapp hud, minimerer porer og skaper et feilfritt lerret for etterfølgende sminke. Huden beskyttes mot skadelige ytre stressfaktorer og indre inflammasjon og forsvarer seg selv mot for tidlig aldring.

Pump ut kremen på fingertuppene og påfør forsiktig (ca. 1-3 pumpetrykk). 

03 okt, 2019
Linn Ulvklo

Gi din mening om artikkelen

3 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020