Festenes fest – 17. mai!

En dag i fellesskapets og gledens tegn – og ja, la oss ikke glemme at det faktisk er FESTEN med stor F! Denne dagen er det UTROLIG viktig at både sminke og frisyre MÅ holde langt inn i nattens festligheter. Kritisk viktig! Og hva passer vel bedre når du skal feire dagen enn en lekker og lettfikset bohemsk flette med blomster? Ta en titt her og se hvordan Lykos dyktige frisør Erika Lyko skaper en frisyre perfekt for førsommerfesten!

08 mai, 2019
Liker


Start med å preppe håret med en varmebeskyttende spray. Spray over lengdene. Krøll deretter gjennom håret med en litt tykkere krølltang for å skape store, romantiske bølger. Lykos L-formede krølltang med ergonomisk håndtak passer perfekt for å lage perfekte fine bølger i håret. I tillegg er det enkelt!På tide å skape volum som holder! Det beste trikset: spray tørrsjampo i hodebunnen for å gi struktur til håret og gjøre det enklere å jobbe med. Bygg deretter opp volumet enda mer ved å tupere hodebunnen på bakhodet med en smal kam eller en tuperingsbørste.


Start fletten langs luggen og heeele veien ned til tuppene. Sikre med et transparent gummistrikk. Mykne opp fletten ved å forsiktig løsne opp seksjonene og dra dem litt fra hverandre.


Skap deretter en halvoppsetning ved å ta tre paséer av resterende hår og fest opp håret med hårnåler i nakken. Vev så inn et bånd med tøyblomster i fletten.


Fest båndet med blomstene i nakken med en hårnål. Fikser deretter frisyren med hårspray og NÅÅÅ kan du danse natten lang i din fine, romantiske og utrolig passende 17. mai-frisyre! Gratulerer med dagen!

 

Ferdig!


08 mai, 2019

Gi din mening om artikkelen

Liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019