ETT HÅRBÅND - TRE STILER

Et av årets hotteste tilbehør er hårbåndet! Det er like søtt og fint som praktisk og enkelt å piffe til frisyren litt ekstra med et lekkert hårbånd. Lykos paisleymønstrede hårbånd med vaier på innsiden kan du bruke på nesten uendelig mange måter, bare fantasien setter grenser! Vel.. men det kan ihvertfall brukes på minst tre herlige måter. Se her!

05 sep, 2018
22 liker

Hårbåndet
Lyko Paisley Pattern Headband har en perfekt lengde for å surre rundt hodet, enten som et fint hårtilbehør eller som en fin måte å faktisk holde håret borte fra ansiktet på. Hårbåndet er såpass langt at du kan lage en liten “rosett” med endene eller så snurrer du dem inn for en sleak look.

 

Hårknuten
Hvor søt er ikke denne?! Den klassiske slurvete knuten blir finere og kulere med et scarf surret rundt den. La rosetten være synlig eller snurr den inn for en fyldigere look.

Gi hårknuten en glamorøs touch med denne superraske metoden!

 

Armbånd
Fordi det er en liten stålvaier i hårbåndet er det ypperlig å snurre rundt hvilken som helst kroppsdel, men vi anbefaler virkelig håndleddet (eller rundt halsen - løst selvfølgelig!). Sammen med smykker blir det så UTROLIG KULT! Enkelt, lekkert og så fint!

 

 

Her finner du Lyko Paisley Pattern Headband til en ypperlig pris!

 

Lekker og rask frisyre som passer perfekt til hår som er litt "dagen derpå".

av: krizz norman

 

05 sep, 2018

Gi din mening om artikkelen

22 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter