8 steg til perfekt fuktighetsrik og superglødende hud!

Koreansk hudpleie, K-Beauty, er et uttrykk som sikkert ALLE har hørt om nå, og spennende produkter med gull og snegleslim har flyttet inn på baderomshyller og nettbutikker. Et av K-beautys viktigste mål er å få en så ren, klar og fuktighetsrik hud som mulig. Lyko har laget en steg-for-steg tutorial for en rutine som gir huden maksimalt med fukt og en glød som kommer innenfra. Se når Natasa viser alle stegene du trenger for å oppnå “Glass Skin” hjemme på baderommet.

08 jan, 2019
14 liker
1. Rengjøring er Alfa og Omega når det kommer til koreansk hudpleie.

Som første steg i rengjøringsrutinen tar du litt Aromatica Orange Cleansing Sherbet rett på tørr hud og masserer forsiktig med fingrene for å løse opp sminke, fett og urenheter. Skyll av med lunkent vann.

2. Følg opp med rengjøring nummer 2.

Ta et pump av Cremorlab Gentle Foaming Cleanser og masser i sirkulære bevegelser. Produktet gir et silkemykt skum som gjør rent på dypet uten å tørke ut huden. Skyll godt av og tørk huden med et håndkle.


3. Cremorlab O2 Couture Oxygenic Peeling Mask er en boblende og mildt eksfolierende ansiktsmaske
, basert på marine alger og oksygen, som sammen med AHA-, BHA- og PHA-syre avgifter huden for urenheter og fjerner døde hudceller for klarere hud med økt glød. La virke i ca 3-4 minutter til masken begynner å boble og skyll av med lunkent vann.


4. Cremorlab TEN Mineral Treatment Essence har oppnådd kultstatus innen koreansk hudpleie.
Denne essensen fukter huden på dypet samtidig som den forbedrer tekstur og porers utseende. Ta litt essens og klapp forsiktig inn i hele ansiktet til den er helt absorbert. Gjør om tre ganger for maksimal glød og fukt.

 

5. Påfør deretter Aromatica Calendula Soothing Relief Mask over ansiktet. Sheet masken er laget av 100% økologisk bomull og er dynket i en essens bestående av hele 76% calendulaekstrakt. Calendula er kjent for sin evne til å berolige og reparere stresset og irritert hud. Masken har en silkeaktig, myk følelse og sitter tight mot huden, noe som gjør at hudens evne til å absorbere de aktive ingrediensene i essensen øker, og fukten kapsles inn i huden. La virke i 15 minutter og klapp deretter inn resterende essens i ansikt og dekolletasje.

6. Blithe 8 Nourishing Beans er en essens som booster huden din med vitaminer og antioksidanter, som beskytter huden mot forurensninger og frie radikaler. Med en silkeaktig, fjærlett konsistens absorberes den raskt av huden og fukter på dypet, samtidig som den tilfører hudforyngende egenskaper til de dypere hudlagene. Huden din vil føles myk og smidig samtidig som den får en fantastisk glød. Ta litt essens og klapp forsiktig inn på ansikt og hals.


7.
Fikk du ikke dine 8 timer med søvn?
Cremorlab Shadow-off Eye Cream er en bestselgende øyekrem som virker effektivt for å skjule mørke ringer under øynene samtidig som den forbedrer utseendet på fine linjer og rynker. Cremorlabs patenterte T.E.N. termalvann tilfører rikelig med fukt og næring til huden gjennom sin høye konsentrasjon av mineraler som også har en revitaliserende effekt på den tynne huden rundt øyeområdet. Ta en liten mengde krem, på størrelse med en ert, og masser forsiktig inn i huden rundt øynene med fingertuppene.


8.
Pressede serum er en stor trend i Korea.
Blithe Pressed Serum Tundra Chaga er en hybrid av et serum og en fuktighetskrem i form av et “presset serum”. Denne serum/krem-hybriden mykgjør, fukter, klarner opp og jevner ut hudtonen din samtidig som den har en fjærlett konsistens og absorberes raskt av huden. Ta litt krem og fordel jevnt over ansikt og hals ved å forsiktig klappe den inn for best resultat.

 

08 jan, 2019

Gi din mening om artikkelen

14 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020