Aqua Blue Smokey Eyes Tutorial

Dramatisk sotede øyne i aquamarine toner er en perfekt look til førsommerfesten. Sterke farger tar seg ekstra godt ut når huden begynner å bli litt solkysset. La deg inspirere til å teste sotede øyne på en ny måte - med en herlig, eksotisk touch av farge!

15 mai, 2019
2 liker

Start med å legge en brun øyenskygge i globallinjen og øyets ytterkant. Dus forsiktig ut skyggen så ingen synlige kanter vises. Lag en vinklet “V” ut mot ytterkanten, i linje med hvor øyenbrynet slutter. Legg deretter en mykt lilla øyenskygge i ytterkanten og globallinjen. Den lilla skyggen vil fungere som en overgangsfarge mellom den brune og den turkise.Deretter legger du den turkise øyenskyggen over hele øyelokket. Jobb ut den turkise fargen mot kanten av øyelokket hvor den lilla og brune fargen møtes. For å få øyelokket til å poppe litt ekstra kan du forsiktig dytte inn pigmentet i den turkise skyggen med fingeren mot midten av øyelokket.


For å unngå at pigment fra øyenskyggen faller ned på basen under øynene kan du vente med å legge basen til sotingen av øyelokkene er ferdig. Her bruker vi en matt foundation med lett tekstur. Lancôme Teint Idole Nude holder i opptil 24t og er vann- og svetteresistent.

For et naturlig og feilfritt utseende dekker du over eventuelle ujevnheter og mørke ringer med den glødgivende concealeren YSL Touche Éclat.

Legg deretter en tynn linje med den svarte øyenskyggen langs nedre vippekant. Bruk en smal pensel og fyll så i linjer med den turkise øyenskyggen. Avslutt med en volumgivende mascara på både øvre og nedre øyevipper. Lancôme Hypnose fordeler seg jevnt og lett på hver øyevipp, og for å bygge opp volum kan du legge flere lag uten at den klumper, kleber eller drysser.
 
Fyll i brynene og stryk et bronzing powder over kinnene for en solkysset look. For å gjøre øynenes soting enda mer intens kan du avslutte med å påføre bronzeren i globallinjen med en liten fluffy pensel.

Looken er komplett med en metallisk lipgloss i en gyllen nyanse. Tatouage Couture Metallic fra Yves Saint Laurent er en intensivt metallisk leppestift hvor de har tatt den helt ut - en formel som gir optimalt fargeutbytte med rik pigmentering og en fløyelsmyk følelse på leppene.

For en look som holder hele sommernatten!


Her finner du flere herlige nyheter fra Lancôme:

 
15 mai, 2019
Linn Ulvklo

Gi din mening om artikkelen

2 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020