At home treatment for glowing skin

Se hvordan du bruker verdens mest avanserte og smarte ansiktsmaske for hjemmebruk, og hvordan du booster effekten for å få strålende hud, full av glød!

27 mai, 2019
6 liker


I motsetning til tradisjonelle sheet masks gir Foreo UFO overlegne hudpleieresultater på bare 90 sekunder. Kombinasjonen av kulde, varme og T-Sonic-pulseringer sammen med rødt, blått og grønt LED-lys i forprogrammerte rutiner gir deg muligheten til å få en avslappende, effektiv og SPA-lignende behandling hjemme på baderommet.

Mikrofibermasken Glow Addict som er beriket med perlemorekstrakt gir umiddelbart nytt liv til trøtt hud for en strålende og fresh glød. Masken brukes sammen med din Foreo UFO for å tilføre ingrediensene i huden.


Slik gjør du:

  1. Løft ringen av din Foreo UFO.
  2. Ta den UFO-aktiverte mikrofibermasken ut av forpakningen.
  3. Fest masken på UFO ved å klikke tilbake ringen på plass, med Foreo-logoen opp.
  4. Bruk på rengjort ansikt i sirkelbevegelser.


Foreo UFO jobber med varme som åpner porene, noe som hjelper hudpleieproduktene med å absorberes og forbedrer ingrediensenes evne til å trenge inn i huden. Kulde lukker inne de aktive ingrediensene og hjelper blodkar med å trekke seg sammen, og dette reduserer porers synlighet og huden oppleves mindre hoven. T-Sonic-pulseringer hjelper lyset med å nå dypere inn i porene og gir en avslappende ansiktsmassasje samtidig som den gjør at hudpleieproduktene tas opp bedre av huden.


Følg opp med fuktighetsgivende og glødgivende serum og ansiktskrem.

Perfect Glow Ampoule fra Babor er en engangsdose av aktivt konsentrat - mer aktivt enn et serum. Konsentratet i ampullen gir en maksimal glow-effekt og jevnere hudtone. Samtidig beskyttes huden mot for tidlig aldring forårsaket av frie radikaler med kakaopeptider.

Perfect Glow Ampoule gir huden en fuktighetsrik finish med glow.


Babor Skinovage Vitalizing cream er en energigivende ansiktskrem spesifikt utviklet for trøtt, grå hud. Innholdet er basert på forskningsresultater og inneholder et spesifikt power-peptid som forbedrer hudens regenerasjonsprosesser, for jevnere og mer vital hud.

ENERGY Plus Complex kombinert med Perfection Peptides vekker huden og hudens regenerasjon, mens Blue Light Protect hjelper til med å forhindre synlige effekter av digital aldring. Resultatet er revitalisert hud med ny glød.

Smør inn huden med kremen etter Perfect Glow Ampoule.

 

27 mai, 2019
Linn Ulvklo

Gi din mening om artikkelen

6 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019