Slik temmer du frizzy hår

Trenger du å få kontroll på krusete hår? En god rettetang og rett hårprodukter gjør hele forskjellen. Sjekk ut våre beste tips for å få frizzfritt og glatt hår!

01 apr, 2019


Frizzy og krusete hår trenger ofte masse fukt. Et mykgjørende serum hjelper til med å fukte håret og gjør det glansfullt og mykt. Argan Beauty Serum fra Four Reasons er et glansserum med arganolje som nøkkelingrediens. Påfør i lengdene etter at du har gredd gjennom håret.Del deretter opp håret i seksjoner. Det blir lettere å rette ut hele håret og du får et jevnere resultat. Spray en varmebeskyttelse over hver seksjon. Heat Styler fra Four Reasons er en varmebeskyttende stylingspray med en frisk duft av vanilje.
Begynn så å rette ut seksjon etter seksjon av håret. Start ved røttene og rett ut hele veien til tuppene i en jevn bevegelse. I motsetning til andre varmeverktøy som tar ca. 20 sekunder for å nå full varme, når Cloud Nine C9 Touch sin arbeidstemperatur på 195°C umiddelbart, så når du har koblet den inn er den oppvarmet og klar for bruk med en gang. Unike keramiske plater skaper glans og gjør din styling enkel og behagelig.


Når du har rettet ut hele håret kan du gjerne avslutte med noen ekstra dråper Argan Beauty Serum for maksimal glans.


01 apr, 2019

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.