Få basen til å holde hele dagen med disse enkle triksene!

Vi har alle vært der - stått foran speilet på morgenen og påført en base som ser bra ut rett etter at vi har sminket oss, men når vi så kommer hjem fra skole eller jobb har alt bare forfalt; concealeren har lagt seg i skjolder under øynene og foundationen har krakelert. Hva gjør vi for å unngå dette? Hva er triksene bak en base som ser feilfri ut hele dagen? Her gir vi deg tips til hvordan du får basen til å holde, og hvordan du opprettholder gløden uten å se oljete ut etter noen timer!

14 okt, 2019
4 liker


Det aller viktigste for å unngå at foundation krakelerer av tørrhet er selvfølgelig FUKTIGHET! Start alltid med å påføre en fuktighetskrem for maksimal glød. Om huden har det bra så skinner dette gjennom med en glow som ser ut som den kommer innenfra (noe den gjør om du tar vare på huden din!).

Biotherm Aquasource Cream - Dry Skin er en fuktighetsgivende dagkrem for deg som ønsker en krem som fukter, mykgjør og frisker opp huden. Kremen inneholder algen Life Plankton som finnes i de varme termalkildene i Frankrike, og egner seg ekstra godt til tørr hud. Smør inn hele ansiktet og la kremen synke inn.


For en feilfri finish følger du opp med en pleiende primer. Top Secrets Instant Matte Pore Refiner skaper et jevnt lerret uten glans og sørger for at foundationen sitter bedre. Denne utrolig lette kremen med salisylsyre er utviklet for å redusere synligheten av porer og gi en umiddelbar matt finish. Den kalles for YSLs “blotting-paper” på tube.
Velg en foundation med lang holdbarhet. Mange holder på sin gamle foundation som de kanskje oppdaget for 10 år siden, og kjøper den gang på gang fordi det er skummelt å teste en ny når de har en med rett nyanse. Det mange ikke vet er at teknologien innen sminke har utviklet seg noe helt enormt de siste årene. Så den foundationen du rutinemessig kjøper, og som gjør at du føler deg glinsende etter noen timer, bør med fordel byttes ut med en med 24-timersformel.

All Hours Foundation fra Yves Saint Laurent har et bredspektret SPF 20 og gir full dekning og et feilfritt resultat. Den avanserte formelen kaker seg ikke og mattes ikke av.

Påfør et tynt lag foundation i hele ansiktet. Jobb inn produktet i huden med en foundationkost for et naturlig resultat.

For ekstra dekning kan du bruke Magic Concealer fra Helena Rubinstein for å skjule mørke ringer under øynene samt ujevnheter.

 

Fikser basen med et tynt lag transparent pudder. Long Time No Shine Setting Powder har en perfekt transparent finish og absorberer overflødig olje og sebum, for fet hud som holder seg matt og en foundation som sitter hele dagen.

Påfør rouge på kinneplene for en sunn og fresh look. Et tips er å bruke en ferskenfarget rouge med litt skimmer i, for ekstra glød. Blush Couture er en unik rouge som gir kinnene dine en silkemyk og naturlig glød. Den har en fantastisk byggbar formel som gjør fargen lett å jobbe med.
Avslutt med en fuktighetsgivende setting spray for å holde sminken på plass hele dagen. Top Secrets Face Mist tilfører fukt og fikserer sminken. Påfør som et siste steg i sminkerutinen din, og når som helst iløpet av dagen når du ønsker litt ekstra fukt og glød eller vil bedre på sminken.14 okt, 2019
Linn Ulvklo

Gi din mening om artikkelen

4 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter