LØSVIPPER: STEG FOR STEG MED MARTINE LUNDE

Et par fine løsvipper er den ultimate måten å løfte en sminkelook på og tilføre det lille ekstra! Martine Lunde, kjent fra Skal Vi Danse og Paradise Hotel (samt YouTube, blogg og Instagram) viser hvordan hun enkelt påfører sine favorittvipper Studio Effects Demi Whispies fra Ardell!

02 jan, 2019

Begynn med å måle vipperaden mot øyet ditt.

Klipp eventuelt til løsvippene så lengden på vipperaden passer perfekt mot øyet. Er vipperaden for lang kan resultatet se litt unaturlig ut, men først og fremst kan det føles ubehagelig å ha på vippene. Et godt triks for å skjule kanten på løsvippene er å først påføre en svart eyeliner langs øvre vipperad.

Påfør deretter vippelim langs kanten på løsvippene.

Påfør gjerne litt ekstra lim i hjørnene på vipperaden, da det er der limet iblant kan slippe iløpet av dagen. Vent deretter ca. 15 sekunder før du fester vippene så limet ikke er for rennende, det kan gjøre påføringen vanskeligere. 

Hold løsvippen med en pinsett og trykk den forsiktig mot øyelokket, nærmest din egen øvre vipperad.

Det enkleste er å først sørge for at midten av løsvipperaden fester seg, og deretter justere indre og ytre kant ved hjelp av pinsetten. For et naturlig resultat skal vipperaden på løsvippene festes så nært dine egne vipper som mulig.


Når limet har tørket kan du kamuflere løsvippene så de ser så naturlige ut som mulig.

Om du tegnet en linje med eyeliner før du påførte vippene fyller du i den linjen igjen og tegner over kanten på løsvippene, så limet ikke viser. Eyeliner matter ofte ned den glinsende kanten på løsvippene, og gir et mer naturlig inntrykk.

Påfør deretter mascara for en myk overgang mellom dine egne vipper og løsvippene. 

FERDIG! FINT, IKKE SANT?


02 jan, 2019

Gi din mening om artikkelen

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.