Natural Everyday Makeup

Iblant har vi bare ikke tid til å stå lenge foran speilet og sminke oss, men vi vil likevel se fresh og pigg ut. Her viser vi en diskret hverdagslook med en frisk, naturlig følelse. Perfekt for skolen eller jobben!

06 aug, 2019
5 likerStart med å påføre en utjevnende primer. Smooth Affair er en fuktighetsgivende primer med velgjørende botaniske ekstrakter. Dens silkemyke geléformel jevner ut hudtonen, minimerer fine porer samt regulerer talgproduksjonen. Perfekt å bruke under mineralfoundation!

PurePressed er en mineralfoundation som er snill mot huden. Den gir en matt finish og et veldig holdbart resultat. Huden oppleves som fresh, naturlig og feilfri. De mikroniserte mineralene minimerer porer og fine linjer samtidig som hudtonen jevnes ut. I tillegg inneholder den SPF 20! Påfør over ansiktet med en foundationkost for beste resultat.

Stryk deretter en rouge over kinnenes eple for et friskt, rødmende inntrykk.Fyll så i brynene med en brynspenn. Bruk en penn med tynn spiss for beste presisjon og tegn hårlignende streker. Påfør først fargen og gre deretter gjennom øyenbrynet med den tilhørende børsten.
Pure Lash Lengthening Mascara er en forlengende mascara som gir en naturlig finish. Du får ekstra lange og kraftige vipper med en fjærlett følelse. En velgjørende formel som styrker vippene sammen med den dobbelsidige børsten gjør det enkelt å maksimere effekten. Påfør mascara på de øvre vippene.
For fuktighetsrike lepper med en naturlig nyanse er en tinted lip balm det klare valget. Lip Drink er en leppepomade med fuktighetsgivende beskyttelse samt SPF 15, noe som beskytter leppene dine mot sterke solstråler. Leppepomaden har en oppfriskende duft og gir leppene en vakker glans.
Resultatet: En diskret hverdagslook med en fresh, naturlig følelse!


06 aug, 2019

Gi din mening om artikkelen

5 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter