Slik legger du elegant brudesminke

Uansett om du skal gifte deg eller er invitert som gjest i et bryllup er det viktig at sminken sitter hele dagen. Å sette basen med en god primer og bruke vannfast mascara er alfa og omega på den store dagen. Vi inspireres av herlige aubergine-nyanser på øyelokkene, og lange, flørtende vipper. En frisk base med mye glød samt kyssevennlige lepper setter tonen for vårens brudesminke.

16 apr, 2019
3 likerVi starter med øyenskyggen. Om du legger basen først er det en risiko for at pigment fra øyenskyggen faller ned på basen under øynene. Påfør en lys, matt øyenskygge i indre øyekrok og over øyelokket. Legg deretter en aubergine-farget øyenskygge i ytre hjørne og over hele øyelokket. Duses forsiktig ut.

 Legg en svart, vannfast eyeliner langs den øvre vipperaden. Dus forsiktig ut kanten med en liten rundet pensel. Dette gir et mykere inntrykk. For et så tidløst og klassisk inntrykk som mulig vil vi unngå skarpe kanter i ansiktet. Påfør to lag mascara på øvre og nedre vipper.

 

Så er det tid for basen! For at basen skal sitte hele dagen er det viktig med en god primer. SOS Primer fra Clarins er glødgivende og jevner ut huden, og skaper et perfekt underlag for din foundation. Påfør deretter foundation og jevn ut produktet på huden ved hjelp av en sminkesvamp. Dekk eventuelle ujevnheter og mørke ringer med en concealer.

 

For en duggfrisk glød påfører du rouge på kinnenes eple. Glow 2 Go er et smart duoprodukt med rouge og highlighter i ett. Teksturen er kremet med perlemorrefleksjoner og sitter lenge. Jevn ut ved hjelp av en sminkekost. Dytt deretter forsiktig den andre enden med highlighter mot kinnbenets høyeste punkt, og jevn ut med fingrene.

 Fyll i brynene. Påfør noen singelvipper lengst ut ved den ytre vippekanten for ekstra glamourfaktor. Et profftips er å bruke mascara som eyeliner for å kamuflere vippelimet. Bruk en smal pensel og samle opp produkt fra mascaraen. Tegn deretter en tynn linje over kanten på løsvippene.

 

Nå til noe revolusjonerende - nemlig en mascara som gjør alle mascaraer vannfaste! Clarins Double Fix Mascara brukes over din vanlige mascara og gjør den vannfast. Sminken sitter lenger og beskyttes mot effektene av vann og fukt. Perfekt på din bryllupsdag, når det mest sannsynlig blir vanskelig å holde tårene tilbake. Påfør over løsvippene for å få dem til å smelte sammen med dine egne vipper, og for å gjøre mascaraen vannfast.

 

Påfør deretter en leppestift. Joli Rouge i nyansen Tea Rose er en fuktighetsgivende leppestift som gir en glansfull farge på leppene og en fin, silkematt finish som sitter i flere timer. Formelen er myk og kremet for å gi velformede, mykere og smidige lepper. Påfør med en leppepensel for nøyaktig presisjon. Avslutt med en lipgloss som forsterker leppenes naturlige farge og gjør dem jevnere og fyldigere.

 Ferdig!
16 apr, 2019
Linn Ulvklo

Gi din mening om artikkelen

3 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter