Soft Beach Waves Hair Tutorial

Løse beach waves er en look som aldri slår feil. Synes du det er litt tricky å skape bølger i håret med en vanlig rettetang? Med den nye twistede rettetangen Curl Confidence fra Remington blir stylingen rask og enkel - for krøller som holder hele kvelden!

30 apr, 2019
2 liker


Start med å preparere håret med en varmebeskyttende spray. Argan Oil Spray fra Lyko er pleiende, beskyttende og bygger opp et fint volum. Sprayen kan også få hårstråene til å oppleves som tykkere. Spray over lengdene.Remington Curl & Straight Confidence er en twistet rettetang som gjør det enkelt å rette ut eller krølle håret. Med sitt innovative og unike 2-i-1 design kan du enkelt lage bølger, skape krøller eller bruke den som en vanlig rettetang om du vil ha håret rett.

Slik blir resultatet når du har rettet ut håret med Curl & Straight Confidence:For å skape løse beach waves deler du opp håret i ulike partier. Ta deretter en passé om gangen og vri enkelt rettetangen for å skape en krøll. De unikt vridde platene hjelper de som vanligvis sliter med å krølle håret med en vanlig rettetang. Det innovative designet innebærer at det kreves minimal teknikk for å skape myke bølger i håret.Når du har krøllet hele håret grer du forsiktig gjennom krøllene for å skape mykere bølger gjennom håret, og fikserer med en hårspray for hold og holdbarhet.


Ferdig!

 

30 apr, 2019

Gi din mening om artikkelen

2 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter