Makeup Revolution

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 44 karakterer
0
1
7
8
28
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  Hudterapeut på Lyko -
  for 3 mnd siden

  Utrolig bra og rimelig!

  Jeg ble veldig positivt overasket når jeg prøvde denne concealeren. Jeg har brukt mange high-end, dyre concealere fra diverse merker. Denne slår mange av de, og du får den til en så rimelig penge. Kan sammenlignes med Tarte shape-tape concealeren om noen har kjennskap til den. Anbefales og veldig verdt å prøve ut!
  liker
  for å skrive en kommentar
 • for 4 mnd siden

  God!

  Har så lyst til å elske dette produktet men det lever ikke opp til forventningene da den legger seg i alt av linjer. Ser ti ganger værre ut enn jeg egentlig gjør med den på, grusom under øynene og legger seg tilogmed i rynker/linjer i panna. Kjempe synd da den er sinnsykt god å blende ut! Blir matt og fin.
  liker
  • line
   Hudterapeut på Lyko -
   for 3 mnd siden
   Sliter du med at concelere legger seg i linjer, anbefaler jeg å sette concealeren med et settingpudder rett etter du har påført concealeren. Da sitter concealeren hele dagen, og du forhindrer at den legger seg i linjer. Håper det kan hjelpe! :D
   liker
  for å skrive en kommentar

Makeup Revolution
Conceal & Define C15

44 Vurderinger
75,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Velg nyanse

Concealeren for alle. 25 nyanser som varierer fra lyst til mørkt, i svale, nøytrale og varme undertoner. Lett men likevel full av dekning for urenheter, jevnere hudtone og mørke ringer. Med en matt finish som ikke vil fremheve fine linjer og porer. Slitesterkt pigment som også kan brukes for å konturere og definere. Vår store applikator muliggjør en smidig påføring som ikke vil slite på den sensitive huden under øynene.

Bruk: Påfør noen prikker under øynene og bland med en syntetisk sminkekost eller fuktig svamp. Påfør på urenheter eller mørke ringer med fingertupp, kost eller svamp, bygg opp dekning om nødvendig. For å konturere bruk 2-3 nyanser mørkere enn hudfargen din. For økt holdbarhet, avslutt med setting powder og fixing spray for å bevare den feilfrie finishen hele dagen.

 • Kategori:Concealer
 • Artikelnummer:
  1996-267-0015

Vanligvis kjøpt sammen

394,-
354,-

Nyheter og tilbud

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.