104 Kundebilder
Manic Panic

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.6

Basert på 217 karakterer
35
18
24
52
88
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 19 mnd siden

  Veldig fornøyd!

  Jeg farger ettervekst med Manic Panic Flash Lightning 30 + Plum Passion ca. hver 2-3 mnd, og bruker Viral Purple Colorwash for å holde fargen i live i resten av håret. Fargen har ikke falmet enda. Håret må definitivt blekes før man farger det! Først når det er blondt nok ender man opp med en fargesterk og fin farge. Superfornøyd!
  5 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 5 mnd siden

  Svak farge

  Ultra Voilet er ikke veldig sterk i fargen slik jeg ønsket, men skal prøve flere lilla farger fra Manic Panic :)

  Lyko har super service og rask frakt!
  2 liker
  • for 1 mnd siden
   Ultra violet synes jeg var veldig sterk i fargen! Ble helt blått på mitt hår og sitter fortsatt på måned to nå.
   Liker
 • for 2 mnd siden

  Utrolig fornøyd!

  Fuchsia shock fra Manic panic er en kjempefin farge jeg bruker nå. Den sitter lenger i enn vampire red som jeg har brukt mye før, synes jeg. En boks holder til tre farginger for meg.
  2 liker
 • for 2 mnd siden

  Bra

  Beste semi-permanente fargen jeg har jobbet med og definitivt den som lukter best!
  MEN bleking er nødvendig om man vil få fargen i håret. Jeg brukte raven i et spakt håp om å få sort hår uten bleking eller permanent farge da jeg ikke orker stresset med det, men det ble en slags kastanje (jeg liker den fargen selv, så er ikke krise for meg) #konkurranse
  1 liker
 • for 2 mnd siden

  Veldig fornøyd!

  Jeg elsker denne farge! Best at håret blekkes før, men det ser nydelig ut over min mørk brunn naturell hårfarge. Bleknes til en veldig pen rosa farge.
  2 liker
 • Classic Rock n´Roll Red og Classic Wildfire

  Kjempe fin farge på Classic Rock n´Roll Red og håret føles fantastisk ut etter! men holder ikke like lenge som Arctic Fox, Crazy Colors eller Directions i min mening. Etter 3 kalde dusjer så hadde fargen gått fra rød til peach. Classic Wildfire fargen antok jeg skulle være en "bright red" men ble oransje. #konkurranse
  4 liker
 • for 4 mnd siden

  fargen var ikke lik som på bilde

  kjøpte fargen «wildfire» fordi jeg skulle ha rød hårfarge, men når den kommer fram så er den oransj?? ikke i nærheten av samme farge
  2 liker

Manic Panic
Classic Blue Moon

217 Vurderinger
159,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Semi-permanent hårfarge, ikke testet på dyr. Vegan-vennlige ingredienser. Fargen avtar etter hver vask. Amplified-serien holder 30% lengre enn Classic-serien. Inkl. anvisninger på engelsk.

Anvisninger:

1. Avblekning (vi anbefaler Manic Panic Hair Bleach. Følg anvisningene på pakken). Anvender du en annen avblekning, burde du IKKE bruke etterbehandlingsmiddel/balsam deretter.

2. Skyll håret med rent vann.

3. Tilføy hårfargen. Bruk en kam eller en spesiell hårfargebørste for å fordele fargen jevnt. Massér fargen inn i håret med fingrene. La virke i 15-60 minutter.

4. Skyll forsiktig håret inntil vannet blir klart. Avslutt med kaldt vann og balsam.

Generell informasjon om hårfargene:

Når det gjelder kvalitet, farge osv. husk at sluttresultatet alltid avhenger av hvordan ditt hår så ut før fargingen.

For å være sikker på at håret får fargen du ønsker, anbefaler vi alltid å teste produktet på en liten hårstripe først!

Våre hårfarger er ikke særlig allergifremkallende, men hvis du er i tvil om hvorvidt du kan tåle et produkt, kan du påføre litt på huden (dette vil etterlate et fargemerke, så tenk over hvor du gjør det). Deretter venter du et par dager og ser om du får en reaksjon. Hvis du får det, kan du være overfølsom overfor produktet og burde ikke farge håret.

For å få et intenst resultat som ligner våre tester, må du alltid avbleke ditt hår først. Lyse nyanser som hvit eller pastellfarget vil kun virke på bleket hår.

Våre hvite farger er faktisk en meget lys nyanse av lilla, som eliminerer gule nyanser i håret, så du burde ikke skremmes, hvis det ser lyst lilla ut etter bruk. Dette vil nøytralisere seg etter første vasken.

Fargen kommer til å ligne våre tester best hvis håret allerede er så lyst som mulig. Ingen av våre fargestoffer er skadelige for håret, og de inneholder ikke ammoniakk. Forskjellige pigmenter vil være ulikt vanskelig å avbleke/vaske ut.

Hvis du farger meget blondt hår i en rød nyanse, vil den ikke vaskes ut før etter 6 til 8 uker. Med andre ord er røde pigmenter meget vanskelige å vaske ut raskt. Blå pigmenter vaskes vanligvis ut av håret ganske fort.

Våre fargetester er alle laget på syntetisk hår, og kan derfor se annerledes ut enn når de anvendes på ekte hår ... forskjellige dataskjermer viser også farger forskjellig.

Mange røde nyanser kan vise seg ganske forskjellig på forskjellige hårtyper, avhengig av hvor lang tid produktet er i håret osv.

Husk at våre fargestoffer lett farger hud, tøy, håndklær og badstuer, så beskytt ALT du ikke ønsker farget (herunder din hud)! Dette gjelder også når håret er vått, selv om det ikke er nyfarget!

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle feilfarginger eller skadet tøy eller objekter i ditt hjem. Da alt hår er forskjellig, kan vi ikke garantere resultatene, så glem ikke teststripen.

Vanligvis kjøpt sammen

524,-
435,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
slå deg løs med 55 OOO skjønnhetsprodukter