124 Kundebilder
Manic Panic

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.6

Basert på 241 karakterer
38
21
27
59
96
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 21 mnd siden

  Veldig fornøyd!

  Jeg farger ettervekst med Manic Panic Flash Lightning 30 + Plum Passion ca. hver 2-3 mnd, og bruker Viral Purple Colorwash for å holde fargen i live i resten av håret. Fargen har ikke falmet enda. Håret må definitivt blekes før man farger det! Først når det er blondt nok ender man opp med en fargesterk og fin farge. Superfornøyd!
  6 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 7 mnd siden

  Svak farge

  Ultra Voilet er ikke veldig sterk i fargen slik jeg ønsket, men skal prøve flere lilla farger fra Manic Panic :)

  Lyko har super service og rask frakt!
  2 liker
  • for 3 mnd siden
   Ultra violet synes jeg var veldig sterk i fargen! Ble helt blått på mitt hår og sitter fortsatt på måned to nå.
   Liker
 • for 1 uke siden

  Bra

  Har brukt denne som toner for å få ut uønsket gultoner fra bleket hår. Blander en liten dæsj med balsam og har den i håret en stund. Varer lenge og er drøy. #konkurranse
  1 liker
 • for 1 uke siden

  Fantastisk!

  Brukte raven, den er fantastisk! Bruk shampoo i håret, ikke bruk noe som helst andre produkter. Så ta i fargen. Tok plastikk over håret, som jeg fikk anbefalt av noen andre. Anbefaler å ha fargen i håret så lenge som mulig, gjerne over natta! Har vaska håret siden jeg farget det, ingenting ble skylt ut. Holder seg veldig godt enn så lenge. Anbefales på det sterkeste :)
  #Konkurranse
  2 liker
 • for 2 uker siden

  ClassicNeon Electic Lizard

  Når får dere mer ClassicNeon Electic Lizard, har venta på den en stund nå?
  2 liker
  • for 1 uke siden
   Håper dere får inn mer sunshine også! Har lagt til mailen og følger med :)
   1 liker
 • for 1 mnd siden

  ClassicNeon Electic Lizard

  Helt fantastisk! elsker alle fargene fra Manic Panic
  2 liker
 • Bra

  Jeg kjøpte rocknroll red, men den ble mere lilla. Jeg syntes det er fint men vil at andre skal få vite det. Jeg har aldri farget hår før. Håret mitt var sånn mørkebrun, så ja, ditt brune hår tar inn fargen:) det var ikke mye søl. Hadde den på i nesten 1.5 time kanskje:)
  2 liker

Manic Panic
Classic Shocking Blue

241 Vurderinger
155,-

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Semi-permanent hårfarge, ikke testet på dyr. Vegan-vennlige ingredienser. Fargen avtar etter hver vask. Amplified-serien holder 30% lengre enn Classic-serien. Inkl. anvisninger på engelsk.

Anvisninger:

1. Avblekning (vi anbefaler Manic Panic Hair Bleach. Følg anvisningene på pakken). Anvender du en annen avblekning, burde du IKKE bruke etterbehandlingsmiddel/balsam deretter.

2. Skyll håret med rent vann.

3. Tilføy hårfargen. Bruk en kam eller en spesiell hårfargebørste for å fordele fargen jevnt. Massér fargen inn i håret med fingrene. La virke i 15-60 minutter.

4. Skyll forsiktig håret inntil vannet blir klart. Avslutt med kaldt vann og balsam.

Generell informasjon om hårfargene:

Når det gjelder kvalitet, farge osv. husk at sluttresultatet alltid avhenger av hvordan ditt hår så ut før fargingen.

For å være sikker på at håret får fargen du ønsker, anbefaler vi alltid å teste produktet på en liten hårstripe først!

Våre hårfarger er ikke særlig allergifremkallende, men hvis du er i tvil om hvorvidt du kan tåle et produkt, kan du påføre litt på huden (dette vil etterlate et fargemerke, så tenk over hvor du gjør det). Deretter venter du et par dager og ser om du får en reaksjon. Hvis du får det, kan du være overfølsom overfor produktet og burde ikke farge håret.

For å få et intenst resultat som ligner våre tester, må du alltid avbleke ditt hår først. Lyse nyanser som hvit eller pastellfarget vil kun virke på bleket hår.

Våre hvite farger er faktisk en meget lys nyanse av lilla, som eliminerer gule nyanser i håret, så du burde ikke skremmes, hvis det ser lyst lilla ut etter bruk. Dette vil nøytralisere seg etter første vasken.

Fargen kommer til å ligne våre tester best hvis håret allerede er så lyst som mulig. Ingen av våre fargestoffer er skadelige for håret, og de inneholder ikke ammoniakk. Forskjellige pigmenter vil være ulikt vanskelig å avbleke/vaske ut.

Hvis du farger meget blondt hår i en rød nyanse, vil den ikke vaskes ut før etter 6 til 8 uker. Med andre ord er røde pigmenter meget vanskelige å vaske ut raskt. Blå pigmenter vaskes vanligvis ut av håret ganske fort.

Våre fargetester er alle laget på syntetisk hår, og kan derfor se annerledes ut enn når de anvendes på ekte hår ... forskjellige dataskjermer viser også farger forskjellig.

Mange røde nyanser kan vise seg ganske forskjellig på forskjellige hårtyper, avhengig av hvor lang tid produktet er i håret osv.

Husk at våre fargestoffer lett farger hud, tøy, håndklær og badstuer, så beskytt ALT du ikke ønsker farget (herunder din hud)! Dette gjelder også når håret er vått, selv om det ikke er nyfarget!

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle feilfarginger eller skadet tøy eller objekter i ditt hjem. Da alt hår er forskjellig, kan vi ikke garantere resultatene, så glem ikke teststripen.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter