Manic Panic

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.2

Basert på 20 karakterer
2
0
1
5
12
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 7 mnd siden

  Funker kjempebra!

  Elsker manic panic sine flotte, knalle farger fordi de er veganske og ikke minst har de god hold i håret. Var skeptisk til blekemiddelet men det ble veldig bra resultat og det føltes ikke som håret ble slitt.
  2 liker
 • Fungerer som en drøm

  Fungerer som en drøm og til en god pris
  1 liker

Manic Panic
Flash Lightning 30 Volume Complete Bleach Kit

20 Vurderinger
111,20Anb. pris 139,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Alt du trenger for å bleke håret før du bruker Manic Panic-hårfargene. Engelsk bruksanvisning inngår.

Advarsel:

Blekepulveret og væsken inneholder ingredienser som kan skape hudirritasjon. Ta alltid prøvene i følge instruksjonene før du begynner. Fortsett kun om prøveresultatene er positive. Unngå å puste inn pulveret. Ikke bruk på huden, øyenbrynene eller øyevippene. Om du skulle få det i øynene skylles de grundig med vann og kontakt deretter en øyelege. Vent alltid 24 timer mellom hver bruk. Skyll beholderen hver gang, oppbevar produktene tørt og mørkt. Hold dem utenfor rekkevidde for barn.

Instruksjoner:

Manic Panic / Flash Lightning er utviklet for bleking før du bruker Manic Panics hårfarger. Alt du trenger for å bleke håret inngår i pakken. Følg instruksjonene nøye. Vi anbefaler å prøve produktet på kun ett hårstrå før det påføres i resten av håret. Følg instruksjonene:

Farging og bleking av hår og dets resultat påvirkes alltid av hårets tilstand og naturlige farge. Det beste er å prøve på bare ett eller et par hårstrå først, for å se hvordan sluttresultatet vil bli før du starter selve blekeprosessen. Ta på deg plasthanskene og forbered testblandingen i plastskålen som inngår:

 1. Åpne blekningspulverpakken og ta en halv teskje pulver og fyll på med ""Flash Lightning Developer" til blandingen er kremet.
 2. Håret skal være tørt og rent. Gre bakover og gjerne eventuelle knuter. Ta et hår fra området bak øret for å teste.
 3. Påfør blandingen på testhåret og sørg for at ikke hårstrået kommer borti resten av håret.
 4. Kontroller testen (hvert 10-15 minutt). Se på baksiden for anbefalt tid (nedenfor). For å kontrollere resultatet, stryk med et papirtørkle. Om håret er rødt eller gyllent, tilsett mer av blandingen. Når hårstrået får ønsket fargenyanse fortsetter du påføringen.
 5. Skyll av hårstrået og tørk håret med et håndkle.
 6. Kast eventuelle rester av blandingen. Skyll grundig og tørk skålen før selve fargingen.

Forberedelser:

 1. Bruk de medfølgende hanskene når du åpner posen med pulveret. Unngå å puste inn pulveret.
 2. Hell pulveret i den medfølgende tuben.
 3. Tilsett middelet gradvis i tuben. Bruk kosten til blandingen blir myk og kremaktig. I blant er det ikke nødvendig å bruke alt middelet.
 4. Bruk blandingen med en gang den er klar, ikke vent for lenge.

Bruk:

Håret bør være tørt og ikke nyvasket, fritt for såpe osv. Bruk kosten for å påføre blekemiddelet jevnt i håret. Alle hårstrå skal være mettet med kosten eller fingrene når blandingen spres. Dekk til deler av håret som du ikke vil ha farget.

Utvikling:

Bruken av plasthetten anbefales under blekeprosessen. Hvor lenge det bør sitte i er avhengig av hårets naturlige farge. Tabellen nedenfor angir omtrentlige tider som blekingen bør sitte i:

 • Lys/mørk blond 20 til 60 minutter
 • Lysebrun 20 til 90 minutter
 • Mellombrun 40 til 90 minutter
 • Mørkebrun 60 til 90 minutter

Kontroller og vurder hvert tiende minutt. For å gjøre det, fjern plasthetten og tørk bort blekemiddelet med en serviett. Om du ikke er fornøyd tilsetter du mer av blekingsblandingen. Ikke ta i for mye, prosessen kan ta ca. to timer, så vær tålmodig.

Fjerning:

Når ønsket nyanse er oppnådd tar du av hetten. Shamponer inn håret grundig, skyll godt og tørk håret med et håndkle.

Inneholder:

Plasthansker, 1 oz (28 gram) Dust Free Bleach Powder (blekningspulver) 3.0fl oz (89ml) Developer, blandeskål, fargekost, plasthette

Vanligvis kjøpt sammen

222,40
333,60

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019