Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Remington
Crafter Beard Kit Skäggtrimmer

Bli den første til å vurdere dette produktet
735,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Remington Crafter Beard Kit inneholder alt du trenger for å holde skjegget trimmet og gir en kraftfull og overlegen klippeopplevelse med selvslipende titaniumblader. Det kraftfulle batteriet gir hele 120 min brukstid etter 4 timers lading. Du kan få til flere ulike stiler ved hjelp av tre justerbare kammer. Skjeggstubb med 1-5 mm kam, kort skjegg med 1,5 - 18 mm kam og skikkelig skjeggvekst med 20 - 35 mm kam.

Kitet har fullt vaskbare hoder som forenkler rengjøringen og en pop up-trimmer som er optimal for detaljstyring av kinnskjegget og barten.

I forpakningen medfølger også en praktisk rustfri saks, et håndkle og en skjeggbørste med nylonbust. I tillegg får du med en detaljkam som gjør at du kan skape rette linjer og et forheng du kan feste på speilet for å unngå at skjegget drysser overalt i servanten, perfekt for deg som vil forenkle barberingen.

Vanligvis kjøpt sammen

840,-
919,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter