Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Maria Nila Head & Hair Heal Trio

70 Vurderinger
645,-Anb. pris 775,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Head & Hair Heal Shampoo

En anti-inflammatorisk shampoo, der også stimulerer hårveksten. Piroctone olamine og naturlig Aloe Vera- Ekstrakt behandler og forhindrer flass og hodebunnproblemer. Vitamin E, apigenin og peptider stimulerer hårsekkene, hvilket resulterer i økt hårvekst. Oleanolicsyre forhindrer hårtap. Masser inn i hodebunnen og hår, skyl og avslutt med kur og balsam. Velegnet til daglig bruk

350ml

Head &Hair Heal Conditioner

En anti-inflammatorisk balsam, som også stimulerer hårveksten. Piroctone olamine og naturlig Aloe Vera- ekstrakt behandler og forhindrer flass og hodebunnsproblemer. Vitamin E, apigenin og peptider stimulerer hårsekkene, hvilket resulterer i økt hårvekst. Oleanolicsyre forhindrer hårtap, fordel i fuktig hår, la den virke og skyl. Velegnet til daglig bruk.

300 ml

Head & Hair Heal Masque

En anti-inflammatorisk balsam, som også stimulerer hårveksten. Piroctone olamine og naturlig Aloe Vera- ekstrakt behandler og forhindrer flass og hodebunnsproblemer. Vitamin E, apigenin og peptider stimulerer hårsekkene, hvilket resulterer i økt hårvekst. Oleanolicsyre forhindrer hårtap. Fordel i nyvasket hår, la den virke i 5-10 min. Skyl og avslutt med balsam. Gjenta behandlingen 1-2 ganger i uken.

250 ml 

 • Kategori:Balsam
 • Artikelnummer:
  1003-927-0900
1 Kundebilde
maria nila

Vanligvis kjøpt sammen

Maria Nila Head & Hair Heal Trio
Bio-Oil 125ml
Pris for alt
784,-

Vanligvis kjøpt sammen

Maria Nila Head & Hair Heal Trio
Maria Nila True Soft Hair Oil 100ml
Baby Foot
Pris for alt
1.043,-

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

3.8

Basert på 70 karakterer
8
5
13
14
30
 • Mest hjelpsomme positive
  for 5 mnd siden

  Favoritt

  Jeg slet med tørr hodebunn en periode og brukte Cutrin sin Bio+ Balance Shampoo, denne funket fint helt intill jeg begynte å få flass istedenfor tørr hodebunn og jeg begynte da å bruke denne serien istedenfor.
  Grunnen til at jeg valgte denne serien er fordi aloe veraen lindrer kløe og er anti inflammatorisk på hodebunnen så denne funker på både flass og tørr hodebunn!
  Jeg har perioder jeg kan miste mye hår pga lavt stoffskifte så det er supert at denne hjelper mot håravfall i tillegg :)

  Jeg har langt, tykt hår og denne tynger ikke i det hele tatt.
  Håret føles mykt og får et fint volum løft :)

  Stort pluss at de er cruelty free, vegansk og uten parabener og sulfater! :)
  liker
  for å skrive en kommentar
 • for 8 mnd siden

  Verdt et forsøk for deg med sensitiv hodebunn/eksem

  Jeg har seboreisk dermatitt i hodebunnen, og trenger produkter som behandler uten å irritere huden ytterligere.
  +: god duft og flott design! Sjampoen skummer godt selv om den er sulfatfri, og produktene er drøye i bruk. Jeg har mindre flass og ingen sår i hodebunnen etter bruk.

  -: håret blir "trådt" og litt flatt etter bruk, sannsynligvis fordi det ikke er silikoner i produktene og de er såpass pleiende. Håret mitt blir forholdsvis raskt fett selv om jeg bruker minimalt med balsam og kur i hodebunnen, så det bør vaskes minimum annenhver dag.
  liker
  for å skrive en kommentar

Kunders egne bilder

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2018