4 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 118 karakterer
10
7
18
21
62
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 31 mnd siden

  Verdt et forsøk for deg med sensitiv hodebunn/eksem

  Jeg har seboreisk dermatitt i hodebunnen, og trenger produkter som behandler uten å irritere huden ytterligere.
  +: god duft og flott design! Sjampoen skummer godt selv om den er sulfatfri, og produktene er drøye i bruk. Jeg har mindre flass og ingen sår i hodebunnen etter bruk.

  -: håret blir "trådt" og litt flatt etter bruk, sannsynligvis fordi det ikke er silikoner i produktene og de er såpass pleiende. Håret mitt blir forholdsvis raskt fett selv om jeg bruker minimalt med balsam og kur i hodebunnen, så det bør vaskes minimum annenhver dag.
  5 liker
 • for 28 mnd siden

  Favoritt

  Jeg slet med tørr hodebunn en periode og brukte Cutrin sin Bio+ Balance Shampoo, denne funket fint helt intill jeg begynte å få flass istedenfor tørr hodebunn og jeg begynte da å bruke denne serien istedenfor.
  Grunnen til at jeg valgte denne serien er fordi aloe veraen lindrer kløe og er anti inflammatorisk på hodebunnen så denne funker på både flass og tørr hodebunn!
  Jeg har perioder jeg kan miste mye hår pga lavt stoffskifte så det er supert at denne hjelper mot håravfall i tillegg :)

  Jeg har langt, tykt hår og denne tynger ikke i det hele tatt.
  Håret føles mykt og får et fint volum løft :)

  Stort pluss at de er cruelty free, vegansk og uten parabener og sulfater! :)
  5 liker

maria nila
Head & Hair Heal
Trio

118 Vurderinger
795,-Anb. pris 927,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Head & Hair Heal Shampoo

Behandler og forebygger flass og hodebunnsproblemer, samt stimulerer hårsekkene, noe som gir økt hårproduksjon og motvirker håravfall.

Bruk: Masser inn sjampoen i hår og hodebunn, skyll ut og fortsett behandlingen med hårkur og balsam. Tilpasset for daglig bruk.

350 ml

Head & Hair Heal Conditioner

Antiinflammatorisk og hårvekststimulerende balsam. Behandler og forebygger flass og hodebunnsproblemer, samt stimulerer hårsekkene, noe som gir økt hårproduksjon og motvirker håravfall.

Bruk: Påfør i nyvasket hår, skyll ut. Tilpasset for daglig bruk.

300 ml

Head & Hair Heal Masque

Antiinflammatorisk og hårvekststimulerende hårkur. Behandler og forebygger flass og hodebunnsproblemer, samt stimulerer hårsekkene, noe som gir økt hårproduksjon og motvirker håravfall.

Bruk: Påfør i nyvasket hår og la virke i 5-10 minutter. Skyll ut og avslutt behandlingen med en balsam. Gjenta behandlingen 1-2 ganger i uken.

250 ml

Head & Hair Heal behandler og forebygger flass og andre hodebunnsproblemer, motvirker håravfall og stimulerer hårveksten.

 • Kategori:Balsam
 • Artikelnummer:
  1003-927-0900

Vanligvis kjøpt sammen

912,50
1.189,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter