Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Maria Nila Palett Pure Volume Trio

22 Vurderinger
555,-Anb. pris 665,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Maria Nila Palett Pure Volume Shampoo
En volumgivende sulfat- og parabenfri shampoo for deg med fint, tynt hår som trenger fyldighet og å bli styrket. Denne herlige shampoen gir ditt hår spenst, volum og styrker hårets struktur takket være blant annet vitamin B5.
Takket være dens Colour Guard Complex så hjelper Maria Nila Palett Pure Volume Colour Guard Shampoo til med å redusere fargetap som kan oppstå ved vask og styling med varmeverktøy.Født for lidenskap for fantastisk pleie for farget hår så har Maria Nila produsert en helt fabelaktig palett av produkter som gjør det enkelt og smidig for deg og være trofast mot din egen hårtype og gi håret den pleie det trenger for å beholde sin fantastiske farge.
For tynt & fint hår Uten sulfater & parabener.Beskytter håret mot UV-stråling & frie radikaler.

Inneholder algekstrakt & Colour Gard Complex.100% veganske ingredienser.
Bruk: Massér inn shampoen i vått hår, skyll så nøye ut. Følg gjerne opp med Maria Nila Palett Pure Volume Colour Guard Conditioner.

Maria Nila Palett Pure Volume Colour Guard Conditioner
En herlig, pleiende, lett balsam for deg med fint, tynt hår som trenger noe som mykgjør og gir fuktighet uten å tynge ned! Denne balsamen inneholder vitamin B5 som gir ditt hår volum og spenst!
Takket være dens Colour Guard Complex så hjelper Maria Nila Palett Pure Volume Colour Guard Conditioner til med å redusere fargetap som kan oppstå ved vask og styling med varmeverktøy.
Født for lidenskap for fantastisk pleie for farget hår så har Maria Nila produsert en helt fabelaktig palett av produkter som gjør det enkelt og smidig for deg og være trofast mot din egen hårtype og gi håret den pleie det trenger for å beholde sin fantastiske farge.
For tynt & fint hår Uten sulfater & parabener.Beskytter håret mot UV-stråling & frie radikaler.

Inneholder algekstrakt & Colour Gard Complex.100% veganske ingredienser.
Bruk: Massér inn balsamen i vått hår, la den virke i noen minutter for ekstra effekt, skyll så nøye ut.

Maria Nila Palett Pure Volume Colour Guard Masque
En mild lett behandlig for fint, tynt hår som gir fuktighet, næring og et silkemykt resultat uten å tynge! Hårmasken inneholder vitamin B5 som gir håret volum og spenst.
Takket være dens Colour Guard Complex så hjelper Maria Nila Palett Pure Volume Colour Guard Masque til med å redusere fargetap som kan oppstå ved vask og styling med varmeverktøy.
Født for lidenskap for fantastisk pleie for farget hår så har Maria Nila produsert en helt fabelaktig palett av produkter som gjør det enkelt og smidig for deg og være trofast mot din egen hårtype og gi håret den pleie det trenger for å beholde sin fantastiske farge.
For fint & tynt hår Uten sulfater & parabener.Beskytter håret mot UV-stråling & frie radikaler.

Inneholder algekstrakt & Colour Gard Complex.100% veganske ingredienser.Innhold: 250 ml
Bruk:Massér inn i nyvasket hår, la virke i 3 minutter. For en mer dypvirkende effekt, påfør i håndkletørket hår og la den virke i 5-10 minutter. Skyll ut og avslutt behandligen med Maria Nila Palett True Soft Colour Guard Conditioner.

Aqua, Cetearyl Alcohol,lBehentrimonium Chloride, Polyglyceryl-3lPolyricinoleate, Cetrimonium Chloride,iStearamidopropyl Dimethylamine, Glycerin,iButyrospermum Parkii, Panthenol,iAmodimethicone, Linoeic Acid,iLinolenic Acid, MorpholinomethyllSilsesquioxane Copolymer, trideceth-5,lMoringa Ptegyrosperma Oil,lBambusa Vulgaris (Bamboo)iExtract, Helianthuus Annuusl(Sunflower) Seed Extract,iQuaternium-95, Retinyl Palmitate/CarrotlPolypeptide & AscorbiciAcid/Orange/Citrus Limon/Citrus AurantifoliaiPolypeptides & Tocopherol/WheatlPolypeptides, Ethyltrimonium chloridelmethacrylate / Hydrolyzedlwheat protein copolymer,lParfum, Dimethicone, Dimethiconol,iPhenylpropanol, Propylene Glycol,lMethylisothiazolinone, Propanediol, LacticiAcid, Benzyl Alcohol,lBenzyl Salicylate, Geraniol,lButylphenyl Methylpropional, Linalool,iCitronellol, Hexyl Cinnamal,iAlpha-Isomethyl Ionone.

  • Kategori:Balsam
  • Artikelnummer:
    1003-918-0900

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

4.0

Basert på 22 karakterer
3
3
0
2
14

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2018