2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.2

Basert på 69 karakterer
4
4
6
12
43
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  Medarbeider på Lyko
  for 13 mnd siden

  Elsker!

  Er utrolig glad i mange av Maria Nilas produkter, og Soft-serien er perfekt for mitt tykke hår da den er fuktighetsgivende og unngår at håret blir krusete! Lukter godt, og håret blir kjempemykt. Bonus at Maria Nila er vegansk!
  5 liker
 • for 7 mnd siden

  Fantastisk!

  Etter en uke med denne shampoen og balsamen så er håret mitt mykere og det lukter så godt! Dette er klart en favoritt og elsker at det er vegansk! Anbefales på det sterkeste!
  2 liker

maria nila
True Soft
Duo

69 Vurderinger
395,-Anb. pris 435,-

En sjampo uten sulfat og parabener for tørt hår. Den gjør håret mykt, tilfører fuktighet og styrker hårets struktur. Argan-olje motvirker krusete hår og statisk elektrisitet samt tilfører glans. Colour Guard Complex reduserer fargetapet som oppstår ved vask og varmebehandling, og beskytter håret mot UV-stråling og frie radikaler.

350ml

En utglattende balsam for tørt hår. Den gjør håret mykt, tilfører fuktighet og styrker hårets struktur. Argan-olje motvirker brusete hår og statisk elektrisitet samt tilfører glans. Colour Guard Complex reduserer fargetapet som oppstår ved vask og varmebehandling, og beskytter håret mot UV-stråling og frie radikaler.

300ml

 • Kategori:Balsam
 • Artikelnummer:
  1003-900-0650

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019