1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.8

Basert på 113 karakterer
12
15
13
15
58
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  Kundeservice på Lyko
  for 17 mnd siden

  Maria Nila I love you!

  Soft serien er som skapt for mitt hår. Den behandler og vedlikeholder samtidig. Håret kjennes slikemykt og lukter utrolig godt. Ekstra pluss i margen for at Maria Nila har produkter som er nøye satt sammen slik at miljøet er tatt vare på! #lyko
  4 liker
  • Medarbeider på Lyko
   for 17 mnd siden
   Min favoritt også! Beste sjampo og balsam jeg har testet! :)
   Liker
 • for 2 mnd siden

  Supermykt hår!

  Sjampoen og balsamen har en god lukt. Håret blir silkemykt! Brukt denne i ca en uke og er positivt overrasket :-) Tommel opp for dette settet :D
  3 liker

maria nila
True Soft
Paket

113 Vurderinger
1.199,-Anb. pris 1.330,-

En sjampo uten sulfat og parabener for tørt hår. Den gjør håret mykt, tilfører fuktighet og styrker hårets struktur. Argan-olje motvirker krusete hår og statisk elektrisitet samt tilfører glans. Colour Guard Complex reduserer fargetapet som oppstår ved vask og varmebehandling, og beskytter håret mot UV-stråling og frie radikaler.

1000ml

En utglattende balsam for tørt hår. Den gjør håret mykt, tilfører fuktighet og styrker hårets struktur. Argan-olje motvirker brusete hår og statisk elektrisitet samt tilfører glans. Colour Guard Complex reduserer fargetapet som oppstår ved vask og varmebehandling, og beskytter håret mot UV-stråling og frie radikaler.

1000ml

 • Kategori:Balsam
 • Artikelnummer:
  1003-900-2000

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020