85 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.9

Basert på 468 karakterer
44
56
45
99
224
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 mnd siden

  Pink Pop

  Kjøpte fargen Pink Pop og er superfornøyd med fargen. Jeg har naturlig helt ubehandlet blondt hår, så jeg var spent på om fargen ville sette seg i håret.

  Jeg måtte bruke hele flasken for håret mitt da jeg har veldig langt hår og lot det være i 30minutter da jeg ville ha ordentlig rosa.

  Litt minus for at pumpefunksjonen gjør at det blir liggende produkt igjen i flasken som jeg gjerne kunne trengt til siste rest av håret helt underst.

  Nå er jeg bare spent på hvor mange vask fargen holder :) Ingen filter på bildet av håret.
  7 liker
 • Pearl silver

  Jeg har veldig oransj-brunt hår(tidligere farget) og jeg lurte på om pearl silver kan brukes som en type toner til håret for å gjøre det mer kaldt? Har prøvd mange blå sjampoer og ingen ting har funket særlig bra
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 4 uker siden
   Hei😊 Har du prøvd Fanola No Orange sjampo / hårmaske? ( lyko.no/fanola/fanola-no-orangeshampoo-350ml ) De skal være helt supre for å fjerne orange-skjær i håret. Eventuelt kan også Maria Nila Cacao Intense hjelpe for å få en kaldere brunfarge:)
   Liker
 • for 1 mnd siden

  Grønt hår

  Hei.
  Jeg farget håret hjemme med Schwarskopf natural and easy 550, og nå har jeg fått et lite grønnskjær i håret. Kan denne hjelpe til med å nøytralisere fargen? Eventuelt hjelpe til å få en litt varmere farge?
  1 liker
  • for 1 mnd siden
   Hei! Har hatt samme problem som deg og da funker vivid violet i denne serien helt knall👌🏼 den har rosa undertoner som tar bort grønt. Bland en liten dråpe i en billig balsam (den skal se lyserosa ut) ☺️ Jeg lar det være i håret i 2 min ca
   1 liker
 • for 1 mnd siden

  MeH....

  Gjorde som jeg skulle i følge bruksanvisningen, fargen satt i 2 vask. Første vask ble så å si alt borte. Var et hint av et lilla skjær. Gjorde ikkeno for håret mitt sin del, med tanke på pleie, var veldig vanskelig å få utover, tjukk og ikke smidig i det hele tatt.måtte rett å slett bruke pensel, og pensle dette på akkurat som jeg gjør når jeg farger det. Og til og med da ble det "patchy". Godt det var 25 % på butikken da jeg kjøpte denne. :( #konkurranse
  1 liker
 • Lettvint

  Lettvint, pleiende og fint resultat.

  #konkurranse
  4 liker
 • Nydelig farge!

  kjøpte en stor flaske av Pink Pop og er absolutt veldig fornøyd med pigmenteringen på fargen! jeg har nesten helt hvitt hår som utgangspunkt og blandet rosafargen med store deler balsam for å gjøre den mer pastell! fantastisk kald og fin rosa farge, og vil gledelig bruke opp hele boksen!
  eneste minus er at den er VELDIG pigmentert så om man vil ha lys rosa må den blandes godt ut 😂😂
  Behahelig duft og pluss for medfølgende hansker!

  #konkurranse
  4 liker

maria nila
Colour Refresh
300ml Pearl Silver 300 ml

468 Vurderinger
285,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser
Pearl Silver er en kur som nøytraliserer gule pigment. Den kan enten brukes alene eller sammen med andre farger for å oppnå en kaldere nyanse.

300ml

Vanligvis kjøpt sammen

450,-
629,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter