Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Maria Nila Silver + Breeze Holiday Box

9 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Maria Nila Palett Shampoo Sheer Silver En sulfat- og parabenfri shampoo for blondt hår med lilla pigment og bjørnebærekstrakt som nøytraliserer gule nyanser i blondt hår, gir glans og styrke til hårets struktur.

Colour Guard Complex reduserer fargetapet som oppstår ved vask, varmestyling og beskytter håret mot UV-stråler samt frie radikaler.

350ml

Maria Nila Palett Conditioner Sheer Silver En fuktighetsgivende, utglattende balsam for blondt hår som mykgjør og styrker hårets struktur. Lilla pigment og bjørnebærekstrakt nøytraliserer gule nyanser i blondt hår, gir glans og styrke til hårets struktur.

Colour Guard Complex reduserer fargetapet som oppstår ved vask, varmestyling og beskytter håret mot UV-stråler samt frie radikaler.

300ml

Maria Nila Soap Breeze En skånsom håndsåpe som rengjør og tilfører fuktighet, med en herlig duft av sommerbris. Inneholder 100% veganske ingredienser og er fri for både sulfater og parabener. Produseres i Sverige.

300ml

maria nila

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chat
Åpningstid: Hverdager 09-18

Telefon
Åpningstid: Hverdager 9-17
Telefonnummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2018