Mario Badescu

Mario Badescu ble etablert i 1967 i New York. Mario Badescu, som grunnla merket, hadde rosacea og fant ikke gode nok produkter i markedet, som behandlet denne hudsykdommen. Han var dermatolog og kjemiker, og da han flyttet til New York på 1960 – tallet, startet han å utvikle sine egne produkter, og dermed var Mario Badescu Skincare et faktum.
Hans utviklet produkter for ulike hudtyper og hudproblemer, og lanserte begrepet «skreddersydd hudpleieregime». Han visjon var at alle skulle ha muligheten til å oppnå en ren og frisk hud. Det betød at hudpleien skulle være mild, enkel og ikke minst effektiv, og så rimelig at alle skulle ha råd til å kjøpe den.
Da han lanserte merket, kom har fort inn i den innerste Hollywood- kjernen, som trykket Mario Badescu til sitt bryst. Ryktene begynte å gå raskt, og snart var Mario Badescu sin hudpleiesalong den mest renommerte i New York. Dette at stjernene snakket så varmt om resultatene, gjorde at folk flest fikk øyene opp for merket og suksessen var et faktum..
Merket er i dag elsket av både kjendiser som Kylie Jenner, Kholé Kardashian, Jennifer Aniston, Martha Stewart, Oprah Winfrey, Charlize Theron, Cher og mange andre. Flere av dagens store influencere og stjerner omtaler merket ofte i sine kanaler. Da Kylie Jenner snappet og veltet Drying Lotion- flasken, som hun bruker på sine kviser, gikk det klippet verden over, og enda flere ble kjent med merket. Det samme gjelder Facial Spray, som hun i følge sin snapchat og egen nettside, ikke kan reise noe sted uten. Martha Stewart i den litt eldre generasjonen elsker merket så mye, at hun har fått sine egne «Martha Stewart»- favorites, og Oprah Winfrey har også snakket om det på sine show.
Mario Badescu er en botanisk hudpleieserie med en rekke produkter, som tilpasses din hudtype og dine hudbehov eller problemer.
152 produkter
152 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter