2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.1

Basert på 17 karakterer
3
0
0
3
11
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 mnd siden

  Kvisefri

  Ved å først bruke Mario Badescu Buffering Lotion for å deretter denne og sover med det over nattene. Mine betente kviser ble betydelig mindre og betennelse var borte over natten, mine mindre kviser var helt borte dagen etter. #konkurranse
  5 liker
 • for 1 uke siden

  sara

  verste produktet har jeg prøvd noen sinne, hjelper ikke kviser engang. Kvisene blir der og får en infeksjon aktig med masse smerter dagen etter . Jeg må bare klemme dagen etter og det gjør så vondt. Synes ikke produktet er verdt pengene og hjelper ikke kviser i det hele tatt.
  Liker
 • for 2 uker siden

  Zitaway

  Kvisene blir ikke de typisk store betente under huden med denne! Et par netter med den på så er kvisen omtrent borte. Veldig fornøyd!
  1 liker
 • for 3 uker siden

  Jepp.

  Jeg har nesten aldri kviser, men i disse hjemmekontor- tider så har huden slått seg vrang, og da var dette et desperat impulskjøp. Og der traff jeg riktig. Så denne kan jeg anbefale til alle.
  1 liker
 • for 1 mnd siden

  Veldig anbefalt produkt!

  Produktet er veldig anbefalt og brukt av mange profesjonelle. Når jeg bestilte produktet, fikk jeg det uten noen problemer. Jeg begynte å bruke denne natt-spot treatment en rett etter jeg fikk den. Den funket utrolig! Alle kvisene mine var borte etter bare et par netters bruk! Veldig fornøyd og anbefaler på det sterkeste! #konkurranse
  3 liker
 • for 2 mnd siden

  Veldig fornøyd

  Fjerner kviser veldig fort. Kjempe fornøyd👌🏻
  3 liker

Mario Badescu
Drying Lotion 29 ml

17 Vurderinger
239,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Lyko
Daily Face Wash125 ml
58,50Anb. pris 65,-
Beskrivelse
Ingredienser
Et effektivt kvisemiddel, som behandler og tørker ut kviser. Middelet konsentrerer betennelsen på kort tid, tørker ut og forkorter kvisefasen betraktelig. Du kan bruke Mario Badescu Drying Lotion til å forebygge utbrudd, fra du kjenner at det er på vei til å utvikle seg en kvise. I de mest alvorlige tilfellene bør man regne med noen behandlinger.

Drying Lotion er Mario Badescus bestselgende produkt i over 40 land. Den virker best på kviser øverst i hudlaget. Dersom du har dype, underliggende kviser (ofte veldig vonde kviser, eller de som varer veldig lenge) og såkalte cystiske kviser, anbefaler vi Mario Badescu Buffering Lotion, enten sammen med Drying Lotion, eller alene. Buffering Lotion virker mye dypere i huden.

Mario Badescu Drying Lotion brukes helst om natten, eller når man er hjemme, da den etterlater en lys rosa flekk som dekker kvisen. Buffering Lotion kan brukes hele dagen da den ikke vises på huden, og er derfor en god kombinasjon. Husk at dersom du plages av kviser, bør du behandle huden med et helt hudpleieregime; rens, toner, fuktighetskrem og med spesialprodukter (som Drying Lotion er).
Drying Lotion finnes også som plastflaske, noe som kan være mer praktisk på reise.

29 ml
 • Kategori:Dagkrem
 • Artikelnummer:
  2460-243-0029

Vanligvis kjøpt sammen

538,-
431,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter