2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.1

Basert på 10 karakterer
2
0
0
1
7
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 uker siden

  Kvisefri

  Ved å først bruke Mario Badescu Buffering Lotion for å deretter denne og sover med det over nattene. Mine betente kviser ble betydelig mindre og betennelse var borte over natten, mine mindre kviser var helt borte dagen etter. #konkurranse
  5 liker
 • for 4 dager siden

  Veldig fornøyd

  Fjerner kviser veldig fort. Kjempe fornøyd👌🏻
  3 liker

Mario Badescu
Drying Lotion 29 ml

10 Vurderinger
239,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Lyko
Daily Face Wash125 ml
58,50Anb. pris 65,-
Beskrivelse
Ingredienser
Et effektivt kvisemiddel, som behandler og tørker ut kviser. Middelet konsentrerer betennelsen på kort tid, tørker ut og forkorter kvisefasen betraktelig. Du kan bruke Mario Badescu Drying Lotion til å forebygge utbrudd, fra du kjenner at det er på vei til å utvikle seg en kvise. I de mest alvorlige tilfellene bør man regne med noen behandlinger.

Drying Lotion er Mario Badescus bestselgende produkt i over 40 land. Den virker best på kviser øverst i hudlaget. Dersom du har dype, underliggende kviser (ofte veldig vonde kviser, eller de som varer veldig lenge) og såkalte cystiske kviser, anbefaler vi Mario Badescu Buffering Lotion, enten sammen med Drying Lotion, eller alene. Buffering Lotion virker mye dypere i huden.

Mario Badescu Drying Lotion brukes helst om natten, eller når man er hjemme, da den etterlater en lys rosa flekk som dekker kvisen. Buffering Lotion kan brukes hele dagen da den ikke vises på huden, og er derfor en god kombinasjon. Husk at dersom du plages av kviser, bør du behandle huden med et helt hudpleieregime; rens, toner, fuktighetskrem og med spesialprodukter (som Drying Lotion er).
Drying Lotion finnes også som plastflaske, noe som kan være mer praktisk på reise.

29 ml
 • Kategori:Dagkrem
 • Artikelnummer:
  2460-243-0029

Vanligvis kjøpt sammen

356,50
513,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020