1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 5 karakterer
0
0
0
0
5
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 3 mnd siden

  Elsler denne

  Elsker denne fuktsprayen 😍 Den gir så mye fuktighet jeg har den i kjøleskapet også så det er så Fresh å spraye ansiktet med denne på morningen. Også før å etter jeg har tatt på sminke. Min absolutt favoritt
  #konkurranse
  4 liker
 • for 3 mnd siden

  Beste fuktsprayen

  Denne gjør at huden min blir så myk og fuktig. Bruker den før fuktighetskrem og etter primer i sminkerutinen. Elsker denne!
  #konkurranse
  4 liker

Mario Badescu
Facial Spray w/Aloe, Cucumber & Green Tea 236 ml

5 Vurderinger
199,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

236 ml118 ml
Beskrivelse
Ingredienser
En oppfriskende ansiktsspray med en kombinasjon av agruk og peppermynte essensielle ekstrakter. Denne ansiktssprayen gir en avkjølende boost og mye fuktighet, samtidig som at Grønn te har antioksiderende egenskaper og etterlater en frisk og revitalisert hud. Avkjølende ansiktsmist. Beriket med næringsrike botaniske ingredienser. Gir masse fuktighet, toner og revitaliserende effekt. TIPS: Dette er også en makeup spray. For å gi makeup`en en dewy (duggfrisk) finish, spray litt på makeup børsten eller makeupsvampen, før du blander inn foundation eller concealer. Når du er ferdig, sprayer du litt ekstra til slutt, for å gi glød og sette makeupen. For en ekstra avkjølende og frisk effekt, kan du oppbevare sprayen i kjøleskapet.

236 ml

Vanligvis kjøpt sammen

294,-
543,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter