Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 4 karakterer
0
1
0
1
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

MASQ+
Firming & Nutrition 1-pack 25 ml

4 Vurderinger
55,-Anb. pris 105,-45
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Unn deg en foryngende og oppstrammende maske. Perfekt for deg som kjenner en mangel på elastisitet og har fine linjer og rynker. Du trenger hverken å smøre inn eller vaske bort noe. Powerlite MASQ+ plasserer du enkelt over ansiktet. Len deg tilbake og nyt!

Powerlite MASQ+ Firming & Nutrition er fullpakket med aktive ingredienser som fuktighetsgivende kollagen, gingko biloba som øker blodsirkulasjonen og antioksidantene C- og E-vitamin. Regelmessig bruk av Powerlite MASQ+, 2-3 ganger i uken, holder huden rik på fuktighet og gir en fin glød.

Masq+ er en skreddersydd cellulosemaske (sheet mask) som inneholder 23ml aktivt serum. Masq+ er tilpasset et nordisk klima og nordiske hudtyper, selv formen på masken er tilpasset etter europeiske ansiktsmål.

Bruk: Rengjør ansiktet og tørk lett med et håndkle. Legg masken over ansiktet. La virke ca 15-20 minutter. Ta av masken og masser inn gjenværende serum.

Tips: Bruk serumet som ligger igjen i pakken til å smøre inn hals og dekolletasje. Ikke kast masken rett etter bruk, ta heller masken og smør inn det siste serumet på armer og ben. På den måten tar du vare på alle viktige serumdråper.

23ml

Vanligvis kjøpt sammen

84,-
389,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter