Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.2

Basert på 4 karakterer
0
0
1
1
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

MASQ+
Serum Serum After Sun 1- Pack 23 ml

4 Vurderinger
39,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

SerumMASQ+ After Sun er perfekt etter en dag i solen. Ansiktsmasken inneholder et aktivt serum som metter huden med beroligende, fuktighetsgivende og beskyttende effekter fra bl. a. aloe vera, trollhassel, allantoin og rosevann. Masken plasserer du enkelt over ansiktet. Len deg tilbake og nyt! Regelmessig bruk av SerumMASQ+ After Sun etter at du har vært i solen holder huden fuktighetsrik og hjelper dermed med å bevare brunfargen samt gir en fin glød.

  • Oppbevar gjerne i kjøleskapet for ekstra avkjølende effekt.

Masq+ er en skreddersydd cellulosemaske (sheet mask) som inneholder 23ml aktivt serum. Masq+ er tilpasset et nordisk klima og nordiske hudtyper, selv formen på masken er tilpasset etter europeiske ansiktsmål.

Bruk: Rengjør ansiktet og tørk lett med et håndkle. Legg masken over ansiktet. La virke ca 15-20 minutter. Ta av masken og masser inn gjenværende serum.

Tips: Bruk serumet som ligger igjen i pakken til å smøre inn hals og dekolletasje. Ikke kast masken rett etter bruk, ta heller masken og smør inn det siste serumet på armer og ben. På den måten tar du vare på alle viktige serumdråper.

Vanligvis kjøpt sammen

264,-
94,-

Nyheter og tilbud

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.