3 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.2

Basert på 26 karakterer
1
2
4
2
17
Vurder produktet
Legg til bilder
  • Mest hjelpsomme positive
    for 2 mnd siden

    Favoritt♡

    Denne klarer jeg meg ikke uten♡ jeg er så lykkelig over å funnet en som ikke tørker ut leppene og som sitter. Denne anbefales om du vil ha fuktige myke lepper med farge😍
    4 liker

Max Factor
Colour Elixir
Lipstick 685 Mulberry

26 Vurderinger
125,-Anb. pris 135,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser
Max Factor Colour Elixir Lipstick er en mykgjørende leppestift som på kun dager forvandler tørre lepper til silkemyke og fantastiske lepper. Hemmeligheten ligger i 60% eliksir som er et pleiende og mykgjørende konsentrat med fuktregulerende og mykgjørende egenskaper (fra bl.a. Sheasmør, Avocado og Vitamin E). Denne eliksir-formelen gjenoppretter fuktigheten i leppene på kun 7 dager. Max Factor Colour Elixir Lipstick er vår første leppestift med silkeproteinformel som bidrar til å bevare fuktnivået. Jo mer du bruker den, desto mykere blir leppene! Med velpleide lepper kan fargepigmentene påføres jevnt og du får et vakkert resultat med høy glamorfaktor.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter