1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.5

Basert på 75 karakterer
11
9
10
18
27
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 5 mnd siden

  115

  Jeg elsker dette produktet. Jeg har problemer med blandingshud og litt store porer og produktet hjelper meg å skjule dette. Jeg syns absolutt at produktet holder det den lover.
  5 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 13 mnd siden

  Rynker

  Jeg er ung, men det synes ikke på huden min med denne foundationen. Den er for tørr for alle som ikke har PERFEKT hud, og jeg angrer på at jeg kjøpte den.
  2 liker
 • for 1 mnd siden

  Die hard fan

  Elsker denne, den har akkuratt nok dekkevne (medium dekkevne), er ikke tykk og sitter ikke oppå huden så porene mine blir nesten usynlig. Er veldig rød i huden, men denne dekker det. Har kombinert/tørr hud men denne legger seg kjempe fint (kan også blandes med hudkrem). Har alltid en ekstra tube av denne i skuffen. #konkurranse
  3 liker
  • Lyko Kundeservice
   for 1 mnd siden
   Hei Victoria! Gratulerer! Du har vunnet vår konkurranse for november😄🎉✨ Kontakt oss på konkurranse@lyko.no, så får vi belønnet deg! Referer i mailen hvilken konkurranse du har vunnet:)
   1 liker

Maybelline New York
Fit Me Matte + Poreless Foundation 220

75 Vurderinger
79,20Anb. pris 99,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Fit Me Matte & Poreless er Maybellines foundation for normal til fet hud som matcher hudtone og hudtype. Skjuler porene, gir matt finish, 100% deg.

Bruk:

Påfør jevnt i ansiktet og ton ut med fingertuppene. Bruk også FitMe pudder og concealer fra den samme fargefamilien som foundationen for å gjøre den naturlige looken komplett.

Vanligvis kjøpt sammen

153,45
303,20

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020