5 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.7

Basert på 138 karakterer
0
2
4
33
99
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 mnd siden

  Super bra

  Jeg har testet ut mange maskara fra billig til de aller dyreste ,og denne syns jeg er best til mine vipper . Den skiller vippene og lager volum og bøy . Den smitter heller ikke av og holder i vær og vind og enkel å fjerne med simple renseservietter .
  3 liker
 • for 14 mnd siden

  Litt for mye

  Jeg har lange vipper, og for meg virket den dårlig. Børsten gjorde at vippene mine lignet en dokkes, og ikke på noen positiv måte. Jeg likte mascaraen i seg selv, og jeg kan se for meg at den virker bra med kortere vipper, for den forlenger kjempefint
  2 liker

Maybelline New York
Volume Express Lash Sensational Mascara Black

138 Vurderinger
100,-Ord. pris 125,-

Volummascara som gir sensasjonelt volum og sprer vippene dine ut som en vifte.
Den revolusjonerende vifteformede børsten har 6 forskjellige typer børstetagger. De innerste børstetaggene kommer til og fremhever hver vippe. De ytterste børstetaggene sprer vippene ut som en vifte.

Derfor vil du elske det
Nå kan du få sensasjonelt fyldige vipper som sprer seg ut som en vifte!
Den revolusjonerende vifteformede børsten har 6 forskjellige typer børstetagger. De innerste børstetaggene kommer til og fremhever hver enkelt vippe. De ytterste børstetaggene sprer vippene ut som en vifte.

For best resultat
Påfør først mascaraen med de små børstetaggene, som fanger og fremhever hver vippe. Med de lange børstetaggene på den andre siden av mascaraen sprer du vippene ut som en vifte. For et mer dramatisk resultat, kan du påføre Maybelline Master Precise eyeliner i svart og deretter flere lag med Lash Sensational mascara. Mascaraen er lett å fjerne med øyenmakeupfjerner fra Maybelline New York.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019