Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 3 karakterer
0
0
0
0
3
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Medik8
Skin Ageing
Advanced Night Eye 15 ml

3 Vurderinger
590,-
Beskrivelse
Ingredienser

Nærende øyekrem for natten. Aktive ingredienser som reduserer linjer, fukter og gjør huden fastere. Optimal for bruk med et retinolserum. Gir grunnleggende antioksidativ beskyttelse for synlig yngre og glattere hud.

Matrixyl 3000® - Matrixyl 3000 er en kombinasjon av peptidene palmitoyltetrapeptid-7 og palmitoyloligopeptid. Stoffet gir fastere og fyldigere hud, noe som bidrar til å gjenopprette den ekstracellulære matriksen slik at huden blir fastere med synlig færre linjer og rynker.

Koffein - Perfekt for å redusere hevelse og mørke ringer under øynene. Trekker sammen blodkarene under øynene og reduserer på den måten mørke ringer samtidig som det har en oppstrammende og løftende effekt.

Hesperidin - Hesperidin er også kjent som P-vitamin og hjelper til med å fremme hudens naturlige blodsirkulasjon. Hevelse og mørke ringer under øynene dempes ved at blodstrømmen forbedres. Hesperidin bidrar også til at melaninpartiklene heftes sammen og blir vanskeligere å transportere, hvilket bidrar til å minimere hyperpigmentering.

Niacinamid - Niacinamid kalles også for vitamin B3 og er et av de mest kraftfulle antiinflammatoriske stoffene innenfor hudpleie. Perfekt for å behandle utslett - demper hudens inflammatoriske reaksjon og beroliger røde, irriterende utslett.

Hyaluronsyre - Hyaluronsyre har en unik evne til å trekke til seg og holde på mer enn 1000 ganger sin egen vekt i vann og trekker til seg fukt fra luften rundt og de hudlagene under epidermis øverste lag. Hyaluronsyre med ulik molekylvekt brukes gjennomgående i Medik8 sine produkter. Når molekyler med ulik vekt brukes sammen fordeler de fukten i alle hudlagene for myk og smidig hud.

N-acetylglukosamin (NAG) - NAG er en av byggesteinene i hyaluronsyre og er et fuktighetsgivende molekyl som spiller en viktig rolle for hudens struktur og fasthet. NAG kan blokkere melanindannelsen, noe som gir jevnere hudtone med fin glød.

15ml

  • Kategori:Øyekrem
  • Artikelnummer:
    2381-118-0015

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter