3 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 3 karakterer
0
0
0
0
3
Vurder produktet
Legg til bilder
 • for 2 mnd siden

  Solkrem

  Hvor mye spf er det syns det e rart at ikke det står,?????
  2 liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 2 mnd siden
   Hei Monica🤍 Takk for at du gjorde oss oppmerksom på at det mangler info om spf. Men i denne er det solfaktor 30👌🏼 Ha en nydelig dag!
   1 liker

Medik8
Skin Ageing
Physical Sunscreen SPF30 90 ml

3 Vurderinger
215,-
Beskrivelse
Ingredienser

Solkrem med SPF 30 som pleier, beroliger og beskytter mot UVA- og UVB-stråler. Ekstra beskyttelse mot skader fra frie radikaler som dannes ved UV-stråling.

 • Bredspektret beskyttelse
 • 100% fysisk solbeskyttelse
 • Antiinflammatorisk
 • Forhindrer for tidlige alderstegn
 • Antioksidant

SINKOKSID - Sinkoksid er en mineralbasert solbeskyttelse som gir bredspektret beskyttelse mot UVA- og UVB-stråling. Sinkoksid ligger utenpå huden og reflekterer bort skadelig UV-stråling som kan forårsake for tidlige alderstegn. Medik8 bruker aldri nanopartikler av sinkoksid som er mindre enn 100 nanometer i diameter da disse anses å være usikre å bruke innen hudpleie.

TITANDIOKSID - Titandioksid er en solbeskyttelse som utvinnes av mineraler og gir bredspektret beskyttelse mot UVA- og UVB-stråling. Titandioksid er en fysisk solbeskyttelse som ligger utenpå huden og reflekterer bort skadelig UV-stråling som kan forårsake for tidlige alderstegn. Medik8 bruker aldri nanopartikler av titandioksid som er mindre enn 100 nanometer i diameter da disse anses å være usikre å bruke innen hudpleie.

THIOTAINE - Thiotaine er en aminosyre som forekommer naturlig i huden og er en kraftfull antioksidant som beskytter hudcellene mot oksidativ skade. Ingrediensen beskytter huden mot skadelige frie radikaler og hjelper til med å forhindre nedbrytning av hudcellenes DNA og kollagen.

90 ml

 • Kategori:Solfaktor
 • Artikelnummer:
  2381-124-0090

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter