Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Mesoestetic

Mesoestetic er et globalt spansk firma med hovedsete i Barcelona som lager hudpleie med et klinisk og høykvalitativt fokus. Per dags dato er varemerket representert i 90 land. Mesoestetic kan tilby et av de bredeste hudpleiesortimentene på markedet for salong/klinikk og for konsument. En av hjørnestenene for Mesoestetic er forskning og innovasjon, og 40% av overskuddet reinvesteres for å utvikle nye produkter.

I Mesoestetics produktgarderobe finner du ulike serier, avhengig av ditt behov og etterspørsel til din hud. Mesoestetic jobber med fire kraftig hudforyngende Anti-Aging serier: Energy C, Collagen 360°, Stem Cell samt Radiance DNA. Disse baseres på hudens alder og lar deg kombinere ulike kremer, serum og tilskudd slik at huden din får et skreddersydd konsept. Mesoestetic er stolte av Home Performance serien som baseres på pleiende, reparerende og balanserende produkter som er utviklet for at huden din skal komme til den naturlige balansen den søker.

52 produkter
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chat
Åpningstid: Hverdager 09-18

Telefon
Åpningstid: Hverdager 9-17
Telefonnummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2018