7 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.2

Basert på 35 karakterer
2
0
6
9
18
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 mnd siden

  Personlig favoritt

  Jeg har denne i fargen Luminoso
  Den er lett og bygge opp, ikke for pigmentert, men kan bygges opp hvis man ønsker det. Dette passer veldig bra for min bleke hud, for da ungår jeg å påføre for mye ved første strøk.
  Den inneholder ingen glitterkorn, men gir en mer naturlig glød.
  Den kommer også med en liten kost og et speil. Kosten er veldig stiv, og ikke særlig god, men bedre enn ingenting, spesielt hvis du har glemt kosten din eller lignende.
  Den har også holdbarhetsdato på 18 måneder.
  Jeg har ikke prøve mange blusher før, men fra mitt uerfarne perspektiv er denne fantastisk.

  Ps. Bildene er tatt i ikke så bra (varmt) lys
  #konkurranse
  6 liker
  • for 2 mnd siden
   Woho, gratulerer, Iben! Du har vunnet vår #konkurranse for april 😊 Ta kontakt med oss på konkurranse@lyko.no slik at vi får belønnet deg:) Ha en fin dag!🌞
   1 liker
 • for 2 mnd siden

  Meget pigmentert

  Denne er veldig pigmentert på lys hud må den brukes veldig varsomt. Jeg har farge 06 og den er sikkert nydelig med solbrun hud :)
  2 liker
 • for 2 mnd siden

  Nydelig

  Hørte mye og Milani Baked blushes, men denne var min første, og den kommer ikke til å vare den siste! den han en nydelig farge, "finely milled", drøy i bruk så den kommer ti å vare lenge, gir en fantastisk glød uten å ha sore partikler som ikke passer til min modne hud. En vinner i min bok.
  2 liker
 • for 6 mnd siden

  Fin blush

  Hørt mye om denne (i fargen Luminoso) og den er kjempefin! Ikke ny holy grail, men veldig dewy og vakker blush. #konkurranse
  2 liker

Milani
Baked Blush Berry Amore

35 Vurderinger
165,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser
Baked Blush fra Milani er herlig rouge som gir varme og glød til huden din. Et silkemykt pudder som er lett å påføre. Noen myke drag med din rougekost gir passe rødme. Lett å bygge på med mer farge som gir et mer dristig, livlig og strålende resultat. Baked Blush gir huden din en varm tone og skaper form som fremhever dine vakre ansiktstrekk. Smink kinnene dine med denne lekre rouge - en must-have i enhver makeup-rutine!

Vanligvis kjøpt sammen

264,-
795,20

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter