3 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.3

Basert på 106 karakterer
18
17
18
22
31
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 8 mnd siden

  God dekkevne

  Dekker godt og varer lenge. Jeg er kjempefornøyd og kommer til å kjøpe igjen når jeg går tom.
  3 liker
 • for 3 mnd siden

  Ok

  Bra dekkevne, det har den! Følte den ikke var så god mot huden min og ga meg noe uren hud. denne har dessverre blitt liggende i skuffen. #konkurranse
  2 liker
 • for 7 mnd siden

  Veldig god!

  En utrolig fin foundation med god dekkevne som lett kan bygges opp til full dekkevne. Vær obs på at den har lett for å oksidere når den kommer på huden og at den dermed fort kan bli litt mørkere enn planlagt!
  2 liker
 • for 7 mnd siden

  Glød!

  Dette produktet hadde jeg lest mye om og jeg gledet meg til å prøve det ut. Det er så god dekkeevne at jeg trenger bare en pump til hele ansiktet. Drøy i bruk, har hatt den i 4 uker og den er like god som Urban decay sin naked skin. 👏🏾 Den etterlater fin glød og føles dewy uten å føles fet ut! Elsker den 😊
  2 liker
 • for 9 mnd siden

  Bra!

  Bra dekkevne (full coverage) og funker bra som en concealer i samme pakka. Dette er dog en foundation som har litt mørke shades, så vit det før du kjøper.
  3 liker
 • for 17 mnd siden

  Elizabeth

  Jeg synes den virka bra, men den ble altfor mørk på meg. Jeg er ganske brun i hudtonen med rød undertone og jeg kjøpte nr.12 «spiced almond», så kunne egentlig ha gått for enten tan eller golden tan.
  2 liker

Milani
Conceal & Perfect Liquid Foundation Spiced Almond

106 Vurderinger
165,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Velg nyanse

Lyko
Face Primer30 ml
36,25Anb. pris 75,-
Beskrivelse
Ingredienser
Conceal & Perfect Liquid Foundation er det mest populære produktet fra Milani som hjelper deg å skjule sirklene under øynene, rødhet og andre skavanker. Med denne fulldekkende og vanntette formelen får du en foundation og concealer i en! En myk, kremet og sølefri foundation som gir deg en enkel og perfekt dosering.

Vanligvis kjøpt sammen

179,25
208,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019