Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.8

Basert på 10 karakterer
0
0
0
2
8
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 9 mnd siden

  Gjør det den skal

  Jeg har oljete øyelokk og hooded eyes. Bruker blant annet vannfast mascara, hvis ikke overføres mascaraen til under bryna. Når jeg bruker øyenskygge bruker jeg denne primeren. Synes den gjør det den skal. Øyenskyggen holder seg på plass, samt det blir ingen streaking. Konsitensen er bra, enkel å smøre på. Den er litt lys beige i fargen, men tørker slik at den matcher min lyse hudtone.
  #konkurranse
  4 liker
 • Milani Eyeshadow primer

  Denne er ett "must have" Må bruker denne føre jeg legger en øyneskygge eller eyeliner!Sliter med tunge..fete øyelokk!!!!Bruk pekefingre..ta bare litt på krem de..tappe de godt på øyelokkene---vent 5min.så tar du en meget lys .gjerne en hvit/beige øyneskygge over hele øyelokket helt til øynebryna..så sminker du deg som vanlig--ta på de øyneskygger som du liker .Jeg er 67 år..trenger kanskje ikke primer på øynelokka-- men skygger og liners sitter så mye bedre!!Hele dagen!!!!Tro meg!!Denne må bare prøves..!!!!
  2 liker
 • God primer.

  Minner veldig om Nars sin, men har lengre tid på øyelokket for min del. Holder skyggen fin i 12 timer. Pleier ikke ha sminken på lengre. Skyggene holder intensiteten. Kjempe fin pris synes jeg, og den er kjempe enkel å bruke og få fin. Blir ikke seigt eller klumpete. #konkurranse
  3 liker
 • Denne holder godt

  Jeg har veldig fet hud, spesielt over øyelokkene. Men denne er noe av det bedre jeg har prøvd, av øyeskyggeprimer. Fin konsistens og uten farge. Anbefales!
  3 liker

Milani
Eyeshadow Primer Nude

10 Vurderinger
139,-
Beskrivelse
Ingredienser
Eyeshadow Primer fra Milani har en kremet formula som er enkel å påføre. Med sin nyanse i nude ser du nettopp der du legger primeren, men etter en liten stund blir det gjennomsiktig. En primer som gir deg et pent og holdbart resultat av din øye-makeup!
 • Kategori:Primer
 • Artikelnummer:
  1934-127-0001

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter