6 Kundebilder
MITOMO

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

MITOMO
Gold + Cherry Blossoms Essence Mask

1 Vurderinger
45,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Fuktighetsgivende sheet mask som forebygger aldring, og gir huden glød og næring. Gull gjør huden frisk, ungdommelig, og skaper gløden du har drømt om. Gull hjelper også huden med å beholde kollagen, øker elastisiteten, stimulerer celler, forbedrer blodsirkulasjonen, samt motarbeider alderstegn og rynker. Kirsebærblomsten (Sakura) har antiinflammatoriske egenskaper, den virker også som en antioksidant og er rik på essensielle fettsyrer som hjelper til med å reparere hudens naturlige beskyttelse mot frie radikaler. Gjør huden myk, smidig og gir glød.

Passer: Alle hudtyper

Bruk: Åpne forpakningen, ta ut masken og brett den ut. Påfør på rent ansikt og tilpass til ansiktets konturer. Koble av og la masken virke i 20-30 minutter. Ta av masken og klapp inn resterende serum til det er helt absorbert.

Vanligvis kjøpt sammen

90,-
205,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter