MITOMO

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 4 karakterer
0
0
0
2
2
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 27 mnd siden

  Herlig maske - men OBS: beregnes ikke til alle hudtyper!

  Denne masken er herlig etter lange dager med jobb og skole. Legger du sheetmasken i kjøleskapet (fra første stund eller 30 min før du skal ta den på deg) er den også avkjølende og deilig etter varme sommerdager. Siden denne masken er dynket i essens og ikke serum erstatter jeg min essens step med å sheetmaske før jeg går videre med serum, emulsion og gel fuktigshetskrem.

  Jeg kjøpte denne på grunn av et 3 for 2 tilbud men fikk meg en liten overraskelse over alle tingene som ble listet opp en rekke hudproblemer det ikke var lurt å bruke masken med. Bak på pakken står det at du ikke bør bruke masken om du har hudproblemer som et sår, kviser, eksem, inflammasjon, er solbrent, hoven, sår eller flassende hud. De anbefaler å teste på innsiden av albuen og vente 24 timer for å se om det er noe huden din reagerer på om du er i tvil.

  Jeg har selv litt eksem og til tider kviser men det er viktig at at du kjenner med deg selv hva huden din kan og vil tåle. :)
  er du usikker anbefaler jeg deg å kjøpe en singel sheetmask før du bestemmer deg for å kjøpe denne pakken med 4. :)
  4 liker

MITOMO
Green Tea Essence Mask 4-Pack 100 g

4 Vurderinger
145,-
Beskrivelse
Ingredienser

Green Tea Essence Mask er en økologisk sheet mask med foryngende og rensende egenskaper. Masken tilfører fuktighet på dypet, øker hudens elastisitet samtidig som den gir intensiv næring i form av kalsium, protein, jern, kalium, vitamin A og C. Masken har i tillegg antibakterielle egenskaper og renser huden, hjelper å bekjempe utslett, gjør huden jevn og ren. Parabenfri.

For hvem: Personer som vil booste huden med vitaminer og næring, bekjempe utslett og uren hud.

Bruk: Åpne forpakningen og brett masken forsiktig ut. Legg masken på rengjort ansikt og tilpass den til ansiktets konturer. La masken virke i 20-30 minutter. Fjern ansiktsmasken når tiden er ute og klapp/masser inn resterende serum.

4 x 25g

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter